Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor!! casetofon fara iesire de subwofer. cn ma ajuta??

Vizitator danyelM

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

3

• Th3_uN1Qu3

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Statia ta de subwoofer are intrari speaker level? Poti trage de la difuzoarele din spate in cazul asta. Iei masa (-) direct de la difuzoare, iar din firele de semnal stanga si dreapta (+) vii cu cate o rezistenta de 4.7k, pe care le impreunezi la intrarea din statie. Astfel ai basul din ambele canale fara sa pierzi sunetul stereo.Iar filtru sa treaca doar basul (trece jos) in mod sigur are. Daca nu ai intrari speaker level nu incerca, ca iti arzi statia. In cazul asta poti sa faci treaba mentionata mai sus cu rezistentele de 4.7k in casetofon si obtii semnal de linie pentru statie.

Link spre comentariu
Vizitator danyelM

in statie intra doua doua rca. am vazut un fel de filtru hi-low sau ceva de genu. dak stii despre c e vorba da mi un linc ceva. vreau sa spun ca piesa aia de care am eo nevoie trebuie sa imi reduca semnalul de 50w la un simplu semnal pentru statie.

Link spre comentariu

cass-ul are iesiri de semnal mic? RCA-uri, in spate?ce ai vazut tu cu hi-low pe statie, e un filtru trece jos/trece sus selectabil. mai bine fa o poza la conectorii ci controalele statiei, sa vedem exact despre ce e vorba.

Link spre comentariu

daca ai putina experienta si stii sa lipesti cateva piese, nu e mare lucru sa faci un adaptor dinala. in caz contrar, poti sa-l cumperi si gata facut, numai bun de montat.

pentru tine e buna varianta 2, deoarece casul cu 4 x "50W" are iesirile in punte.

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări