Vizitator adimagda Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Buna ziua, Mi-am cumparat un SET BOXA ACTIVA + 1 BUCATA PASIVA SAL PA 25ACTIVE. Am observat urmatoarele: daca le conectez direct la laptop, calitatea / nivelul sunetului scos de boxe este mai slab(a) decat atunci cand le conectez la casetofon (cd-player). Cum as putea sa ajung la aceasi calitate a sunetului si in cazul conectarii directe la laptop? Banuiesc ca placa de sunet nu poate multe.Multumesc, Adi Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Intr'adevar placile de sunet din laptopuri au un nivel mai scazut de iesire. Ai nevoie de un preamplificator. Link spre comentariu
Vizitator adimagda Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Intr'adevar placile de sunet din laptopuri au un nivel mai scazut de iesire. Ai nevoie de un preamplificator.Poti face o recomandare pentru preamplificator? Multumesc Link spre comentariu
AdyXXL Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 doresc sa imi achizitionez si eu acest sistem ....intrebarea mea este >! Merita oare 500 ron?...se pot face sonorizari la majorate cu ele? multumesc anticipat si astept raspuns contact [email protected] Danke!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum