Vizitator MIhai Balica Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Salut tuturor.... Sunt pentru prima oara aici... Proful mia dat insarcinarea la proiect de an sa elaborez un Calculator Numeric cu tastatura si LCD. Microcontroler Atmega162 LCD 4x16 baza de controler HD44780. Am nevoie de : -schema structurala -schema electrica principiala -codul sursa Va rog frumos sa ma ajutati cu ce putetzi. Multumesc anticipat. Edit by Ole: era greu de scris un titlu calumea? Link spre comentariu
Laci Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Cred ca ai gresit. trebuia sa postezi la servicii :)Te ajut eu daca vrei contracost, daca vrei free incearca pe google... Link spre comentariu
nickrvl Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Salut tuturor.... Sunt pentru prima oara aici... Proful mia dat insarcinarea la proiect de an sa elaborez un Calculator Numeric cu tastatura si LCD. Microcontroler Atmega162 LCD 4x16 baza de controler HD44780. Am nevoie de : -schema structurala -schema electrica principiala -codul sursa Va rog frumos sa ma ajutati cu ce putetzi. Multumesc anticipat. Edit by Ole: era greu de scris un titlu calumea? http://avrprojects.info/avr-projects/si ... ontroller/ Dezvolti tu mai departe, altfel vezi ce zice Laci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum