florinellll Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Curentul, cand curge el asa pe fir, mai vine cu cocoloase. E un fapt dovedit stiintific.La intrarea in aparatele electrice intalneste o siguranta fuzibila cu sectiunea foarte mica si curgerea nu mai este atat de uniforma, aparatul respectiv mai da cate un rateu, mai scapa curent nears ("fura curent") si de aici un consum mai mare. De asemenea in cazul becurilor, cand trece prin filament, cocoloasele mai mari fac becul sa clipoceasca ("fura curent"). Acest dispozitiv absolut inovator, de mare angajament tehnico-ingineresc, fluidizeaza curentul electric si il face sa curga mult mai usor prin circuite. Frecarile se reduc substantiabil. Caldura disipata scade uimitor. Consumul de energie va scadea cu pana la 30%, in functie de consumatorii din fiecare locuinta. P.S.: Astia care nu crede sunt niste ignoranti, care crede ca le stie pe toate. Astia sunt candidatii ideeali pentru BIOENERGETICENI SI ALTI EXCROCI ""CARE ITI IA BOALA CU MANA"" Link spre comentariu
stefanstudio Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 omul se referea la fluctuatiile de curent doar ca a explicat intrun fel mai comic totusi e ma indoiesc de acei 30% economie si tare ma tem sa nu fie 3 % Link spre comentariu
cristi_74 Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Poi daca vine cu cocoloase inseamna ca colesterolu' e mare nene.Ceva pastile de la catena?Atata timp cat 3/4 din populatie are CREERU odihnit si saturat de emisiuni cu Dragusanca, astia care vand minuni tehnologice de tipu asta fac averi.Nu incercati sa le aratati adevarul celor care au cumparat chestia ca o sa aveti surprize neplacute,trust me.Au creierul spalat in asa fel incat nu a mai ramas nici o picatura de intelepciune. Link spre comentariu
belasajgo Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Dupa ce aceste dispozitive pentru reducerea consumului de curent au invadat de ceva vreme piata romaneasca si au aparut mai multe firme care comercializeaza diferite modele, acuma a mai aparut si un alt "dispozitiv minune": dispozitivul pentru reducerea consumului de combustibil la masini. http://www.fuelsharksaver.com/ro6Lz4h5qj/ http://www.savingfromfueltips.com/ro1H72Z28k/ Sunt curios ce au in interior aceste dispozitive care promit reducerea consumului de carburant la masini cu pana la 70%. Ca de functionat stiu ca functioneaza la fel de bine ca economizoarele de energie (adica deloc). Link spre comentariu
belasajgo Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Sursa: http://jalopnik.com/the-fuelshark-wont- ... 1479542390 Pagina este in limba engleza. De mult n-am mai ras asa bine... Citez: "Mazda has introduced this in their SkyActive I-Eloop system using a 25 Volt capacitor. We use a 35 Volt capacitor." Link spre comentariu
tavipop Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Mare-i gradina Ta,Doamne!!! Link spre comentariu
morocanosul Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 Un dispozitiv UTIL,care chiar reduce consumul de energie electrica,este un INTRUPATOR! Poate fi comandat manual,cu IR,cu RF,cu TIMER, plus inca N solutii...Am dreptate? Exista variante pt.uituci,adormiti,lenesi,comozi,etc! Link spre comentariu
Vizitator balan florea balan florea Postat Iulie 21, 2016 Partajează Postat Iulie 21, 2016 De generatorul magrav a auzit cineva? Link spre comentariu
validae Postat Iulie 21, 2016 Partajează Postat Iulie 21, 2016 Am unul acasă, dar mi s-a ars bobina gravitaţională şi nu am mai găsit sârmă de bobinaj originală.Dl. Keshe nu răspunde la telefon..... Probabil e prins rău cu conferinţele şi demonstraţiile..... Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 21, 2016 Partajează Postat Iulie 21, 2016 Cocoloasele din ,,curent,,nu se uniformizeaza asa usor cum cred unii.Unii tot incearca Link spre comentariu
nationalistu Postat Iulie 21, 2016 Partajează Postat Iulie 21, 2016 Se aplatizeaza cocoloasele...daca le treci prin conductor de cupru cu atomii polarizati orizontal,alta metoda nu da randamentul scontat,si va provoca vartejuri in curgerea cvasilineara a curentului de la stanga la dreapta... :rade: Link spre comentariu
yo2mhj Postat August 3, 2016 Partajează Postat August 3, 2016 Domnilor,ceea ce nu intelegeti dumneavoastra e ca se face o reducere masiva de consum...dar...nu la cine cumpara...ci la vanzator.Reducerea consumului este direct proportionala cu numarul de dispozitive vandute(a se citii cu numarul de fraieri pacaliti).73! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum