Vizitator sorinn1987 Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Si pe langa discul oprit la contor iese fum din majoritatea electrocasnicelor care au transformator. Nu si daca sunt conectate cu dispozitiv de filtrare dc, gen transformator de izolare..zic , poate stiu altii mai bine . Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Mai baiatule, atunci cand vorbim de d.c. nu aminti de transformatoare; nu merge una cu alta.. Link spre comentariu
cheluakame Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Pentru a asigura necesarul termic cu ajutorul enrgiei electrice la 100m2 in Bucuresti costurile pe sezon sunt de minimum 5000lei.Calculul este oarecum valabil(2500lei/sezon)pentru incalzire cu gaze.Sa nu facem confuzii ,100m2 inseamna 2 apartamente cu doua camereDumneata nu iei in considerare factorul izolatie.Dupa cum am spus, pentru o casa de 100 mp, izolata confrom normelor in vigoare (media ar fi 20 cm termoizolatie si geamuri cu un coeficient de maxim 1 w/mpK), cu sistemul de incalzire prezentat anterior, pretul de incalzire pe sezon se invarte in jurul a 2500 ron .Ca vorbim de case cu 5-10 cm termoizolatie ... costul poate fi mult mai mare decat cei 5000 ron spusi de dvs. Link spre comentariu
Vizitator rosumihai Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Salutare! As vrea sa fac un reportaj despre aceste economizoare de energie de la cineva care a fost pacalit de firmele care comercialieaza astfel de produse si am nevoie de cazuri reale. Cine a cumparat asa ceva si a fost pacalit (nu a functionat, nu face economie, a ars, etc.) va rog sa ma contactati in privat. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
elman Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Curentul, cand curge el asa pe fir, mai vine cu cocoloase. E un fapt dovedit stiintific.La intrarea in aparatele electrice intalneste o siguranta fuzibila cu sectiunea foarte mica si curgerea nu mai este atat de uniforma, aparatul respectiv mai da cate un rateu, mai scapa curent nears ("fura curent") si de aici un consum mai mare.De asemenea in cazul becurilor, cand trece prin filament, cocoloasele mai mari fac becul sa clipoceasca ("fura curent").Acest dispozitiv absolut inovator, de mare angajament tehnico-ingineresc, fluidizeaza curentul electric si il face sa curga mult mai usor prin circuite. Frecarile se reduc substantiabil. Caldura disipata scade uimitor.Consumul de energie va scadea cu pana la 30%, in functie de consumatorii din fiecare locuinta.P.S.: Astia care nu crede sunt niste ignoranti, care crede ca le stie pe toate. Link spre comentariu
belasajgo Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Cred ca glumesti. Link spre comentariu
florinellll Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Curentul, cand curge el asa pe fir, mai vine cu cocoloase. E un fapt dovedit stiintific.La intrarea in aparatele electrice intalneste o siguranta fuzibila cu sectiunea foarte mica si curgerea nu mai este atat de uniforma, aparatul respectiv mai da cate un rateu, mai scapa curent nears ("fura curent") si de aici un consum mai mare. De asemenea in cazul becurilor, cand trece prin filament, cocoloasele mai mari fac becul sa clipoceasca ("fura curent"). Acest dispozitiv absolut inovator, de mare angajament tehnico-ingineresc, fluidizeaza curentul electric si il face sa curga mult mai usor prin circuite. Frecarile se reduc substantiabil. Caldura disipata scade uimitor. Consumul de energie va scadea cu pana la 30%, in functie de consumatorii din fiecare locuinta. P.S.: Astia care nu crede sunt niste ignoranti, care crede ca le stie pe toate. O ,cam freci cu tupeu Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Chiar daca expresia scrisa de dl. elman a fost scrisa in spirit de gluma, exact aceasta expresie "vine curentul cocoloase" am auzit-o ca justificare la nefunctionarea corecta a unui aparat. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Cand palpaie becul Link spre comentariu
capabilu Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Curentul, cand curge el asa pe fir, mai vine cu cocoloase. E un fapt dovedit stiintific.DE CINE ? Link spre comentariu
AlinEX Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 ba de Dorel!!! nu ati vazut? cand dai cu tanacopu' se supara nea Electronii si iese scantei...CHHHHHRRRRRRR...Dorele... ia mai fa mah asa!!! Salutare! As vrea sa fac un reportaj despre aceste economizoare de energie de la cineva care a fost pacalit de firmele care comercialieaza astfel de produse si am nevoie de cazuri reale. Cine a cumparat asa ceva si a fost pacalit (nu a functionat, nu face economie, a ars, etc.) va rog sa ma contactati in privat. Multumesc anticipat!cam tarziu faci acest reportaj! trebuia facut mai devreme, inainte de a fi inselati!!!iar daca pe un forum de elecronica gasesti oameni fraieriti de un neica nimeni care vinde dispozitive minune de economisire energie electrica, atunci este clar ca, nici electronica nu mai este ce a fost odata Link spre comentariu
Vizitator denwer74 Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 ba da-l in soacra masii de curent ! de cand masa face cocoloae si trec prin sarmulite si nu mai stiu ce.hai ca aberatia asta nici eu nu o puteam debita cand doream sa fac misto de colegi. exista asa zisele economizoare de energie care filtreaza si stabilizeaza tensiunea retelei (la supratensiuni automat anumite aparate consuma mai mult) dar sigur nu sunt de dimensiunuile unui alimentator de perete. omg!!!spune-le frate in continuare,ca merita din plin,auzi?cocoloase?ma mir ca nu s-au umflat si cablurile Link spre comentariu
Vizitator denwer74 Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Curentul, cand curge el asa pe fir, mai vine cu cocoloase. E un fapt dovedit stiintific.La intrarea in aparatele electrice intalneste o siguranta fuzibila cu sectiunea foarte mica si curgerea nu mai este atat de uniforma, aparatul respectiv mai da cate un rateu, mai scapa curent nears ("fura curent") si de aici un consum mai mare.De asemenea in cazul becurilor, cand trece prin filament, cocoloasele mai mari fac becul sa clipoceasca ("fura curent").Acest dispozitiv absolut inovator, de mare angajament tehnico-ingineresc, fluidizeaza curentul electric si il face sa curga mult mai usor prin circuite. Frecarile se reduc substantiabil. Caldura disipata scade uimitor.Consumul de energie va scadea cu pana la 30%, in functie de consumatorii din fiecare locuinta.P.S.: Astia care nu crede sunt niste ignoranti, care crede ca le stie pe toate.cineva de aici e praf,si spui tu ca,curentul are cocoloase?pai si firele de ce nu s-au umflat? Link spre comentariu
valangjed Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Eu cred , mai degraba, ca acel aparat produce lichefierea curentului electric scazandu-i vascozitatea pentru a avea o curgere mai lina si cu debit constant. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum