alexutu Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Am gasit ceva pe net, un dispozitic care cica il bagi in priza si iti reduce consumul la curent cu 15-35%.Zice ca stabilizeaza oarecum curentul si din cauza asta consumul este mai mic.Nu sunt de specialitate dar este posibil asa ceva?Astept pareri avizate Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Am mutat subiectul aici ca aici ii e locul... Link spre comentariu
bassbox Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Se pare ca cineva iar a inventat"perpetuum mobile" :ras:Acum cca 15 ani era la moda un "economizor de benzina",care era defapt un magnet permanent sub forma de tor ,care se punea in jurul conductei de benzina si "polariza moleculele de benzina",reducand consumul cu 15%.Seamana perfect dispozitivul in cauza .Trebuie sa crezi in asa ceva,si intr-adevar s-ar putea sa faci economii:subconstientul ,ca ai pus dispozitivul minune te face sa stingi luminile uitate in baie,camara,etc si ai facut deja economii Link spre comentariu
alexutu Postat Ianuarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 chestia e ca dispozitivele se vand cu factura si garantie si au durata medie de utilizare 10 ani Link spre comentariu
rasputin Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 chestia e ca dispozitivele se vand cu factura si garantie si au durata medie de utilizare 10 ani Escrocheriile perfecte , au la baza fundament legal .Traim intr-o societate in care specula se desfasoara sub obladuirea legii , deci trebuie sa acceptam ca sunt oameni a caror job, tocmai in asta consta . Link spre comentariu
nelu57 Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 AM GASIT CEVA PE NET, UN DISPOZITIC CARE CICA IL BAGI IN PRIZA SI ITI REDUCE CONSUMUL LA CURENT CU 15-35%.ZICE CA STABILIZEAZA OARECUM CURENTUL SI DIN CAUZA ASTA CONSUMUL ESTE MAI MIC.NU SUNT DE SPECIALITATE DAR ESTE POSIBIL ASA CEVA?ASTEPT PARERI AVIZATE chestia e ca dispozitivele se vand cu factura si garantie si au durata medie de utilizare 10 ani Întrebarea pus? de tine poate va deranja pe al?ii...m?car c? au citit c? nu ai cuno?tin?e de specialitate...?i atunci... d? ?i tu date...ce este...cum se nume?te...unde ai v?zut...etc...un link...ceva acolo...c? a?a...s? ne d?m aiurea cu p?rerea ?i s? facem mi?to...oricând......!!! Link spre comentariu
ssilvviu Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Curentul, cand curge el asa pe fir, mai vine cu cocoloase. E un fapt dovedit stiintific.La intrarea in aparatele electrice intalneste o siguranta fuzibila cu sectiunea foarte mica si curgerea nu mai este atat de uniforma, aparatul respectiv mai da cate un rateu, mai scapa curent nears ("fura curent") si de aici un consum mai mare.De asemenea in cazul becurilor, cand trece prin filament, cocoloasele mai mari fac becul sa clipoceasca ("fura curent").Acest dispozitiv absolut inovator, de mare angajament tehnico-ingineresc, fluidizeaza curentul electric si il face sa curga mult mai usor prin circuite. Frecarile se reduc substantiabil. Caldura disipata scade uimitor.Consumul de energie va scadea cu pana la 30%, in functie de consumatorii din fiecare locuinta.P.S.: Astia care nu crede sunt niste ignoranti, care crede ca le stie pe toate. Link spre comentariu
bassbox Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Cred ca despre asta este vorba.http://www.spvenergie.ro.Din pacate nu da detalii tehnice,asa ca pe mine personal nu m-a convins. Mai ales cand ma uit la grosimea sarmulitelor cu care se leaga la retea. Link spre comentariu
oachy Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Curentul, cand curge el asa pe fir, mai vine cu cocoloase. E un fapt dovedit stiintific.La intrarea in aparatele electrice intalneste o siguranta fuzibila cu sectiunea foarte mica si curgerea nu mai este atat de uniforma, aparatul respectiv mai da cate un rateu, mai scapa curent nears ("fura curent") si de aici un consum mai mare.De asemenea in cazul becurilor, cand trece prin filament, cocoloasele mai mari fac becul sa clipoceasca ("fura curent").Acest dispozitiv absolut inovator, de mare angajament tehnico-ingineresc, fluidizeaza curentul electric si il face sa curga mult mai usor prin circuite. Frecarile se reduc substantiabil. Caldura disipata scade uimitor.Consumul de energie va scadea cu pana la 30%, in functie de consumatorii din fiecare locuinta.P.S.: Astia care nu crede sunt niste ignoranti, care crede ca le stie pe toate.O.M.G.ce le mai trece unora prin cap pai asa vine curentul???? in cocolase? Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Curentul, cand curge el asa pe fir, mai vine cu cocoloase. E un fapt dovedit stiintific.La intrarea in aparatele electrice intalneste o siguranta fuzibila cu sectiunea foarte mica si curgerea nu mai este atat de uniforma, aparatul respectiv mai da cate un rateu, mai scapa curent nears ("fura curent") si de aici un consum mai mare.De asemenea in cazul becurilor, cand trece prin filament, cocoloasele mai mari fac becul sa clipoceasca ("fura curent").Acest dispozitiv absolut inovator, de mare angajament tehnico-ingineresc, fluidizeaza curentul electric si il face sa curga mult mai usor prin circuite. Frecarile se reduc substantiabil. Caldura disipata scade uimitor.Consumul de energie va scadea cu pana la 30%, in functie de consumatorii din fiecare locuinta.P.S.: Astia care nu crede sunt niste ignoranti, care crede ca le stie pe toate.O.M.G.ce le mai trece unora prin cap pai asa vine curentul???? in cocolase? Pai da,ca unii electroni sunt mai grasi ca altii si cand se bulucesc 2 d'astia grasi pe aceeasi teava nu au loc amandoi si atunci se face un cocolos Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Iaca de asta se pun site-filtre inainte de contorul electric,si dupa contor se monteaza 2 role presoare printre care trece cocoloasa,pt a fi aplatizata,binenteles e vorba de cocoloasele care au trecut de site...Mare e gradina....ma intreb de ce nu se apuca unii de goblen...sau poate si acolo e prea complicat,ca tre sa numeri si sa ai memorie vizuala Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 ba da-l in soacra masii de curent ! de cand masa face cocoloae si trec prin sarmulite si nu mai stiu ce.hai ca aberatia asta nici eu nu o puteam debita cand doream sa fac misto de colegi. exista asa zisele economizoare de energie care filtreaza si stabilizeaza tensiunea retelei (la supratensiuni automat anumite aparate consuma mai mult) dar sigur nu sunt de dimensiunuile unui alimentator de perete. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 .hai ca aberatia asta nici eu nu o puteam debita cand doream sa fac misto de colegi.Nu te-ai straduit suficient Pe frigul asta,tre sa recunosc,m-am cam incalzit de atata ras,cred ca ar trebui deschis la crasma un topic cu replici haioase,pe langa poze si video,asta cu cocoloasele din curent cred ca ar sta mult in top pana s-o gasi altul mai savant Link spre comentariu
bogdan_ Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 observ aici http://www.spvenergie.ro/html/test_report.html ca aparatele puse in tabel au toate un caracter inductiv, relativ. Buuun. Mai observati ca dupa adaugarea dispozitivului minune curentul scade, daaaaar...... wait for it.... wait for it... puterea activa ramane la fel. Cine ghiceste ce e in cutiuta magica? Link spre comentariu
ssilvviu Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 ba da-l in soacra masii de curent ! de cand masa face cocoloae si trec prin sarmulite si nu mai stiu ce.hai ca aberatia asta nici eu nu o puteam debita cand doream sa fac misto de colegi.Tu ai crezut ca am vorbit serios? E clar ca e o mare teapa, de aia interesul cu care am tratat subiectul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum