Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dispozitiv pt reducere consum curent?

alexutu

Postări Recomandate

Am gasit ceva pe net, un dispozitic care cica il bagi in priza si iti reduce consumul la curent cu 15-35%.Zice ca stabilizeaza oarecum curentul si din cauza asta consumul este mai mic.Nu sunt de specialitate dar este posibil asa ceva?Astept pareri avizate

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 191
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gica70

15

• bogdan_

12

• rasputin

12

• bassbox

9

Top autori în acest subiect

Se pare ca cineva iar a inventat"perpetuum mobile" :ras:Acum cca 15 ani era la moda un "economizor de benzina",care era defapt un magnet permanent sub forma de tor ,care se punea in jurul conductei de benzina si "polariza moleculele de benzina",reducand consumul cu 15%.Seamana perfect dispozitivul in cauza .Trebuie sa crezi in asa ceva,si intr-adevar s-ar putea sa faci economii:subconstientul ,ca ai pus dispozitivul minune te face sa stingi luminile uitate in baie,camara,etc si ai facut deja economii :freaza:

Link spre comentariu

chestia e ca dispozitivele se vand cu factura si garantie si au durata medie de utilizare 10 ani :speriat

Escrocheriile perfecte , au la baza fundament legal .Traim intr-o societate in care specula se desfasoara sub obladuirea legii , deci trebuie sa acceptam ca sunt oameni a caror job, tocmai in asta consta .
Link spre comentariu

AM GASIT CEVA PE NET, UN DISPOZITIC CARE CICA IL BAGI IN PRIZA SI ITI REDUCE CONSUMUL LA CURENT CU 15-35%.ZICE CA STABILIZEAZA OARECUM CURENTUL SI DIN CAUZA ASTA CONSUMUL ESTE MAI MIC.NU SUNT DE SPECIALITATE DAR ESTE POSIBIL ASA CEVA?ASTEPT PARERI AVIZATE

chestia e ca dispozitivele se vand cu factura si garantie si au durata medie de utilizare 10 ani :speriat

Întrebarea pus? de tine poate va deranja pe al?ii...m?car c? au citit c? nu ai cuno?tin?e de specialitate...?i atunci... d? ?i tu date...ce este...cum se nume?te...unde ai v?zut...etc...un link...ceva acolo...c? a?a...s? ne d?m aiurea cu p?rerea ?i s? facem mi?to...oricând......!!! :jytuiyu
Link spre comentariu

Curentul, cand curge el asa pe fir, mai vine cu cocoloase. E un fapt dovedit stiintific.La intrarea in aparatele electrice intalneste o siguranta fuzibila cu sectiunea foarte mica si curgerea nu mai este atat de uniforma, aparatul respectiv mai da cate un rateu, mai scapa curent nears ("fura curent") si de aici un consum mai mare.De asemenea in cazul becurilor, cand trece prin filament, cocoloasele mai mari fac becul sa clipoceasca ("fura curent").Acest dispozitiv absolut inovator, de mare angajament tehnico-ingineresc, fluidizeaza curentul electric si il face sa curga mult mai usor prin circuite. Frecarile se reduc substantiabil. Caldura disipata scade uimitor.Consumul de energie va scadea cu pana la 30%, in functie de consumatorii din fiecare locuinta.P.S.: Astia care nu crede sunt niste ignoranti, care crede ca le stie pe toate.

Link spre comentariu

Curentul, cand curge el asa pe fir, mai vine cu cocoloase. E un fapt dovedit stiintific.La intrarea in aparatele electrice intalneste o siguranta fuzibila cu sectiunea foarte mica si curgerea nu mai este atat de uniforma, aparatul respectiv mai da cate un rateu, mai scapa curent nears ("fura curent") si de aici un consum mai mare.De asemenea in cazul becurilor, cand trece prin filament, cocoloasele mai mari fac becul sa clipoceasca ("fura curent").Acest dispozitiv absolut inovator, de mare angajament tehnico-ingineresc, fluidizeaza curentul electric si il face sa curga mult mai usor prin circuite. Frecarile se reduc substantiabil. Caldura disipata scade uimitor.Consumul de energie va scadea cu pana la 30%, in functie de consumatorii din fiecare locuinta.P.S.: Astia care nu crede sunt niste ignoranti, care crede ca le stie pe toate.

O.M.G.ce le mai trece unora prin cap :speriat pai asa vine curentul???? in cocolase? :bataie
Link spre comentariu

O.M.G.ce le mai trece unora prin cap :speriat pai asa vine curentul???? in cocolase? :bataie
Pai da,ca unii electroni sunt mai grasi ca altii si cand se bulucesc 2 d'astia grasi pe aceeasi teava nu au loc amandoi si atunci se face un cocolos :ras:
Link spre comentariu

Iaca de asta se pun site-filtre inainte de contorul electric,si dupa contor se monteaza 2 role presoare printre care trece cocoloasa,pt a fi aplatizata,binenteles e vorba de cocoloasele care au trecut de site...Mare e gradina....ma intreb de ce nu se apuca unii de goblen...sau poate si acolo e prea complicat,ca tre sa numeri si sa ai memorie vizuala :rade:

Link spre comentariu

ba da-l in soacra masii de curent ! de cand masa face cocoloae si trec prin sarmulite si nu mai stiu ce.hai ca aberatia asta nici eu nu o puteam debita cand doream sa fac misto de colegi.

exista asa zisele economizoare de energie care filtreaza si stabilizeaza tensiunea retelei (la supratensiuni automat anumite aparate consuma mai mult) dar sigur nu sunt de dimensiunuile unui alimentator de perete.

Link spre comentariu

.hai ca aberatia asta nici eu nu o puteam debita cand doream sa fac misto de colegi.

Nu te-ai straduit suficient :rade: Pe frigul asta,tre sa recunosc,m-am cam incalzit de atata ras,cred ca ar trebui deschis la crasma un topic cu replici haioase,pe langa poze si video,asta cu cocoloasele din curent cred ca ar sta mult in top pana s-o gasi altul mai savant :rade:
Link spre comentariu

ba da-l in soacra masii de curent ! de cand masa face cocoloae si trec prin sarmulite si nu mai stiu ce.hai ca aberatia asta nici eu nu o puteam debita cand doream sa fac misto de colegi.

Tu ai crezut ca am vorbit serios? E clar ca e o mare teapa, de aia interesul cu care am tratat subiectul :ciuda:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări