collemann Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Salutare.Am un program în format exe. ?i vreau s? îl transform in format cab. pentru al instala pe un telefon cu windows mobile. Ave?i vre-o ideie cum a?i putea instala acel soft pe telefon? pe google nu prea am gasit mai nimic care sa ma ajute.Mul?umesc. Link spre comentariu
DREDD Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Din cate stiu pentru Windows mobile ai 2 posibilitati sa instalezi programe, sau mai bine zis ai 2 tipuri de programe: .exe care ruleaza la instalare pe PC si prin intermediul Activesync ti se instaleaza pe mobil, si .cab care se copiaza pe telefonul mobil, procesul de instalare derulandu-se de pe mobil. Nu cred ca poti face modificarea care o vrei tu - si nici nu ii vad rostul. Deci ai nevoie de activesync instalat pe PC, si evident cablu de date PC-telefon mobil. Vezi si: http://www.microsoft.com/windowsmobile/ ... nload.mspx Numai bine! Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 collemann da mie exe-ul ala sa vad daca pot sa scot cab-ul si daca merge iti spun cum e treaba.majoritatea programelor folosite de mine sunt exe si cum nu am cablu sau blustutz "extrag cab-ul" si le pun pe card (eu folosesc win2003 daca te intereseaza ceva spune) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum