Vizitator daniel79 Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Salut. Am luat de la cineva o pereche de boxe modelul din titlu. M-ar interesa daca stie cineva cum pot fi legate pt un amplif care cere boxe de 8 ohm minim. Au in spate 4 conectoti insa sunt legati 2 cate 2 ... probabil sunt asa pt bi-wiring. Nu stiu insa cum sa fac sa le leg pentru 8 ohm. Pot fi masurate cumva cu multimetrul?... sau daca are cineva sa-mi spuna si mie.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 pune mana pe aparatul de masura, pune-l pe domeniul cel mai mic de masurat rezistente, si masoara intre alea 4 terminale, si-o sa-ti dai seama cum sunt legate.de masurat, o sa masori defapt rezistenta in DC a bobinei wooferului, posibil inseriata cu bobina din filtrul trece jos, daca are. Link spre comentariu
Vizitator daniel79 Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Merci. Sa fac rost de un multimetru. In alta ordine de idei... daca imi arata o valoare... aia e impedanta? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Merci. Sa fac rost de un multimetru. In alta ordine de idei... daca imi arata o valoare... aia e impedanta?Nu, aia e rezistenta in curent continuu. Impedanta e o chestie ceva mai complicata. Rezistenta in CC de obicei este mai mica decat impedanta nominala, ex un dif de 8 ohmi va avea undeva intre 6.5 ohmi si 7.9 ohmi rezistenta in CC. Link spre comentariu
Vizitator daniel79 Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Merci mult. In caz de nelamuriri, revin cu intrebari. Numai bine! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 O formul? b?beasc? zicea c? impedan?a e Rx1,25. Aproximativ, desigur... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum