Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tub catodic 7LO55

Adi Florin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adi Florin

3

• d2134

2

• cnegrea0

1

Top autori în acest subiect

Daca dai dublu click pe fisier si nu se deschide inseamna ca trebuie sa instalezi un djvu-viewer.

Iti recomand IrfanView fiindca e bun, vezi cu el o puzderie de formate, si e gratis (http://www.irfanview.com/) dar poti sa cauti si altele pe net.

Pina instalezi ceva vezi ca in atasamentul de mai jos am extras paginile despre 7LO55I in format pdf.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Multumesc d2134. Are cineva totusi idee cum se conecteaza inalta tensiune? Ca e ciudata tare "mufa" aceea de pe tub si n-am "corespondentul" ei care ar veni pe cablu.

poti sa faci un clip dintr-o sarmulita de otel, ai grija, contactul e fragildin cate stiu, inalta tensiune, de fapt postaccelerarea strica oarecum performantele la un osciloscop, chiar daca imbunatateste sensibilitatea, chiar am vazut in Tehnium o schema cu un tub prevazut cu acest electrod care ramanea neconectatde ex tuburile 8lo29 si 8lo39 sunt aproape similare, doar ca 39 are electrod de postaccelerare
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări