Adi Florin Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Buna ziua,Are cineva datele acestui tub catodic 7LO55? Mai precis pinii ma intereseaza. Cum se conecteaza inalta tensiune? E o pipa speciala ceva?Multumesc. Link spre comentariu
d2134 Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Gasesti datele in cartea din atasament. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Ianuarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Salut. Multumesc pentru raspuns, dar nu stiu ce sa fac cu fisierul acela cu extensia .djvu. Ma poti lamuri, te rog? Link spre comentariu
d2134 Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Daca dai dublu click pe fisier si nu se deschide inseamna ca trebuie sa instalezi un djvu-viewer. Iti recomand IrfanView fiindca e bun, vezi cu el o puzderie de formate, si e gratis (http://www.irfanview.com/) dar poti sa cauti si altele pe net. Pina instalezi ceva vezi ca in atasamentul de mai jos am extras paginile despre 7LO55I in format pdf. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Ianuarie 23, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Multumesc d2134. Are cineva totusi idee cum se conecteaza inalta tensiune? Ca e ciudata tare "mufa" aceea de pe tub si n-am "corespondentul" ei care ar veni pe cablu. Link spre comentariu
cnegrea0 Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Multumesc d2134. Are cineva totusi idee cum se conecteaza inalta tensiune? Ca e ciudata tare "mufa" aceea de pe tub si n-am "corespondentul" ei care ar veni pe cablu.poti sa faci un clip dintr-o sarmulita de otel, ai grija, contactul e fragildin cate stiu, inalta tensiune, de fapt postaccelerarea strica oarecum performantele la un osciloscop, chiar daca imbunatateste sensibilitatea, chiar am vazut in Tehnium o schema cu un tub prevazut cu acest electrod care ramanea neconectatde ex tuburile 8lo29 si 8lo39 sunt aproape similare, doar ca 39 are electrod de postaccelerare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum