Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rugaminte

Vizitator speleo

Postări Recomandate

Vizitator speleo

va salut, am nevoie de o schema de amplificator audio de putere mica, pe care sa o folosesc la realizarea unor telefoane aplicabile pe un cablu cu 2 fire si sa fie alimentat de la acumulatori, deci tensiune mica 3-4,5v, un fel de interfon, mai multe astlel de "telefoane" sunt conectate pe cablu si prin apasarea unui buton se vorbeste de la acel telefon iar celelalte telefoane sa poata reda convorbirea printr-un mic difuzor, fiecare astfel de telefon are microfon, difuzor si buton de vorbit, ele in repaus sunt conectate doar difuzoarele pentru a se putea asculta la toate telefoanele, partea de realizare si montaj mecanic o pot realiza doar ca nu stiu exact ce fel de amplificator merge in situatia prezentata, bine inteles ca as dori sa fie si o schema simpla, sper ca se intelege ce doresc, va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări