Vizitator speleo Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 va salut, am nevoie de o schema de amplificator audio de putere mica, pe care sa o folosesc la realizarea unor telefoane aplicabile pe un cablu cu 2 fire si sa fie alimentat de la acumulatori, deci tensiune mica 3-4,5v, un fel de interfon, mai multe astlel de "telefoane" sunt conectate pe cablu si prin apasarea unui buton se vorbeste de la acel telefon iar celelalte telefoane sa poata reda convorbirea printr-un mic difuzor, fiecare astfel de telefon are microfon, difuzor si buton de vorbit, ele in repaus sunt conectate doar difuzoarele pentru a se putea asculta la toate telefoanele, partea de realizare si montaj mecanic o pot realiza doar ca nu stiu exact ce fel de amplificator merge in situatia prezentata, bine inteles ca as dori sa fie si o schema simpla, sper ca se intelege ce doresc, va multumesc. Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 ar merge LM386. se alimenteaza la minim 4V, si schema e foarte simpla. Link spre comentariu
Vizitator speleo Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 ar merge LM386. se alimenteaza la minim 4V, si schema e foarte simpla. mersi mult am sa-l incerc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum