Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreau sa-mi fac tub de bass...

Vizitator alexander

Postări Recomandate

Vizitator alexander

vreau si io putin ajutor... vreau sa-mi fac un tub de bass... adik o boxa pt masina... pt YDL 250LRY vreau sa stiu ce amp imi tre... de unde iau si cat costa? am niste pal de 2 cm si... ce piese imi trebuie sa fac tubul... PS: si ce parametrii are dif sau ceva de genul asta. multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• notchman

3

• Bogdi16

3

• Mircea Bartic

2

• adi_0106

2

Top autori în acest subiect

Pai in primul rand iti trebuie indemanare si putina cunostiinta in electro. Amplificatorul il cumperi in functie de impedanta si puterea difuzorului. DIfu ala nu cred ca scoate mai mult de 150 watii, impedanta=? un amplif bunicel mono 100 watii cred ca iti ajunge te va costa in functie de cum il vrei Home Made sau din magazin sau mai bine iti iei 2x100.

Link spre comentariu

Pai in primul rand iti trebuie indemanare si putina cunostiinta in electro. Amplificatorul il cumperi in functie de impedanta si puterea difuzorului. DIfu ala nu cred ca scoate mai mult de 150 watii, impedanta=? un amplif bunicel mono 100 watii cred ca iti ajunge te va costa in functie de cum il vrei Home Made sau din magazin sau mai bine iti iei 2x100.

difuzorul nu scoate putere, el o consuma (transforma)difuzorul acela are cam 50W RMS, asa ca daca ai putina indemanare poti face cu vreo 400.000 un amplifficator de 50W RMS cu TDA1562Q :wink:
Link spre comentariu

Pentru YDL 250LRY , un TDA1562 este mai mult decat suficient ..........si foloseste un filtru care taie tot sub 35~40 hZ....minim 12db/octava , de preferat 18db/octava, panta de atenuare...

Link spre comentariu
Vizitator honda@speed

pentru a realiza un tub de bas iti trebuie in primul rind un difuzor care sa aiba randament si sa cunosti parametrii de functionare ai acestuia

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări