Vizitator Vladutz_by Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 vreau sa dau unei firme specializate sa imi faca un cablaj; am doar format dxf si bitmap stie cineva vreo firma care face cablaje dupa ceea ce ofer eu :?: :? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 e posibil sa pot face eu, da cablajul sa vad ce anume vrei Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by Postat Iulie 11, 2005 Partajează Postat Iulie 11, 2005 silkscreen si solder mask ??? faci tu cablaje asa ? Link spre comentariu
Vizitator Gherghi Dan Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 daca esti din Galati si vrei cablaje in serie mica facute la ultraviolete adica cu negativ suna prietenul meu Titi 0742069045 face cablaje masa dar nu in cantitati industriale. Vb cu el Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by Postat Iulie 16, 2005 Partajează Postat Iulie 16, 2005 bun... am facut dupa ceva timp si gerberul acum sunt in cautare de o firma (nu pc bords) care sa imi faca cablaje de 4,5cm*4cm cu solder mask , silk scren si gauri argintate. Ma poate ajuta cineva ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum