sorinpavel Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Salut,vin si eu cu o rugaminte:cum se pun pozele direct pe forum?Cu trimitere la un link stiu.Merci Link spre comentariu
massacre122 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 http://tinypic.com/ dai upload si copy linku de la Codice IMG per Forum & Message board si apare direct poza pe forum Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Pai asa nu apare ca link? Link spre comentariu
Dj Alex Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 sau descarci un program pt micsoarat poze (si le faci pana la rezoluitia 800-600 ) si asa o sati apara pe forum , iar unde scrie Incarca Atasament selectezi poza din PC ul tau (cea cu rezolutia de 800-60 )iar dupaia ii dai trimitere Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Ok.M-am prins,Am ceva de pus la vanzare si daca trimit clientul de fiecare data pe un link ma injura.Sa vada doua poze sta din timpul lui 3 min.Multumesc Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 22, 2010 Administratori Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 la vanzari se pot pune doar externe si le pui cu IMGdupa ce am sa schimb serverul se vor putea pune si la vanzari dar pana atunci... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum