Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Circuit integrat pentru mixer

Vizitator Andrei94

Postări Recomandate

Vizitator Andrei94

As dori sa stiu echivalenti da TL061 si TL062 ce am gasit pe net in datasheets nu am gasit pe siteuri de furnizori cum ar fi TL061 M care nu i gasesc deloc pe siteurile care le cunosc...Multumesc anticipat!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

1

• vio2007

1

• adicontakt

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

TL061 se utilizeaza in aparatura portabila din cauza unui consum si tensiune de alimentare mai reduse. Foloseste TL071 care va asigura un raport semnal/zgomot mai bun. Daca in schema ai si intrari cu impedanta mica, poti utiliza NE5534 cu rezultate mai bune.

Link spre comentariu
Vizitator Andrei94

Multumesc pentru raspunsuri.Acuma altcv...Care ma poate ajuta cu 3 cablaje realizate in orice program?..Nu ma pricep in realizarea cabajelro in eagle,circuit marker sau altele asa ca apelez la voi

Link spre comentariu

As dori sa stiu echivalenti da TL061 si TL062 ce am gasit pe net in datasheets nu am gasit pe siteuri de furnizori cum ar fi TL061 M care nu i gasesc deloc pe siteurile care le cunosc...Multumesc anticipat!!

daca asta e limba romana eu sunt..................
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări