tiberiu2006 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Salutare,Poate sa ma ajute si pe mine cineva? Cu ce soft pot sa deschid acest fisier ? [attachment=0]PCB_Protel.pcb.doc[/attachment] (Stergeti extensia .doc - sa ramana numai .pcb...)Am incercat cu Eagle, cu ExpressPCB...degeaba...Multumesc. Link spre comentariu
augustin Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Altium Designer or P-CAD Mentor Graphics PCB Browser or Board Station CadSoft EAGLE ExpressPCB McCAD Link spre comentariu
tiberiu2006 Postat Ianuarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Multumesc de raspuns, dar nu ma "multumeste"...am spus doar ca nu am reusit nici cu Eagle nicu cu ExpresPCB... Am incercat si cu Altium Designer...nu o recunoaste... Pana la urma am gasit AutoVue Electro-Mechanical Professional Desktop Version de la Oracle http://www.oracle.com/us/products/applications/autovue/index.htm , cu care am reusit sa o deschid... Este de tip "Protel PCB 99SE Binary", dar nu am gasit pe nicaieri sa iau verisunea asta...nici nu prea am cautat, de moment ce am reusit sa o vad... Important de stiut (pentru cine nu stie...) ca Autovue recunoaste mai multe formate si poate sa converteasca in mai multe tipuri de formate, printre care: pdf, tiff, windows bitmap, si altele... Link spre comentariu
Cristiano Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Altium Designer e versiunea noua de Protel. Fisierul ala se deschide cu Altium Designer. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum