Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cu ce program pot deschide un anumit fisier .PCB ?

tiberiu2006

Postări Recomandate

Salutare,Poate sa ma ajute si pe mine cineva? Cu ce soft pot sa deschid acest fisier ? [attachment=0]PCB_Protel.pcb.doc[/attachment] (Stergeti extensia .doc - sa ramana numai .pcb...)Am incercat cu Eagle, cu ExpressPCB...degeaba...Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tiberiu2006

2

• Cristiano

1

• augustin

1

Top autori în acest subiect

Multumesc de raspuns, dar nu ma "multumeste"...am spus doar ca nu am reusit nici cu Eagle nicu cu ExpresPCB...

Am incercat si cu Altium Designer...nu o recunoaste...

Pana la urma am gasit AutoVue Electro-Mechanical Professional Desktop Version de la Oracle http://www.oracle.com/us/products/applications/autovue/index.htm , cu care am reusit sa o deschid...

Este de tip "Protel PCB 99SE Binary", dar nu am gasit pe nicaieri sa iau verisunea asta...nici nu prea am cautat, de moment ce am reusit sa o vad...

Important de stiut (pentru cine nu stie...) ca Autovue recunoaste mai multe formate si poate sa converteasca in mai multe tipuri de formate, printre care: pdf, tiff, windows bitmap, si altele...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări