djx700 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Salutare tuturor userilor!Dupa cum spune in titlu vreau sa ma apuc sa-mi fac niste lumini RGB cu leduri de putere maricica!doresc sa cumpar de la un user niste carcase pt lumini sau ceva asemanator, barile care se monteaza pe stativ le pot face eu!Si mai am o mica nedumerireex: led de 1000 mcd - mcd inseamnda milicandela nu? asa am vazut pe googlenu stiu cum lumineaza un led de 1000mcd (banuiesc ca nu lumineaza f tare).Mai precis am nevoie de 6 carcase pt leduri vreau sa fac in felul urmator !2 cu red2 cu green2 cu bluesi sa pun un controler ca acesta pe fiecare carcasa cam atata!VA MULTUMESC MULT ! Link spre comentariu
cirip Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Nu am inteles care e intrebarea, dar ledurile sunt conectate invers. Asa cum sunt desenate nu se aprind. E posibil sa trebuiasca sa micsorezi si rezistenta din baza BDului, dar asta vezi la punere in functiune. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 unde sunt ledurile RGB si care controler? 555-ul?daca vrei ceva cauta la "servicii" sau "cumparari" Link spre comentariu
djx700 Postat Ianuarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 abandonez o parte din proiect ! voi cumpara placute cu leduri gata facute http://www.adelaida.ro/product_info.php ... e8b954202f zic sa cumpar 6 destea si apoi combin eu ledurile cum vreau ! + un controler dela cu LM (daca mi-o place cum se aprind ledurile) cumpar carcase pt lumini !!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum