Jimmy Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 trebuie sa fie vreun semireglabil pe placa etajului final. Link spre comentariu
edypro Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 ok , le-am vazut , multumesc Link spre comentariu
zal Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Întîi asigură-te că acei semireglabili sînt ptr aşa ceva, să nu nimereşti altceva. Te uiţi pe cablaj să aibă legătură cu un trz mai mic montat pe radiator între trz finali. Link spre comentariu
matzah Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 sa nu fie de-ala mai vechi fara tranzistor in superdioda. cu vreun neam de diode sau chiar un termistor ) Link spre comentariu
edypro Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 s-a rezolvat , multumesc mult , nu am putut sa masor cu exactitate , dar un semiregalbil era dat la maxim pe canalul pe care s eincingea si pe celalalt era la jumatate din cursa .............i-am egalat pe amandoi si acum totul e ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum