Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cabluri pentru audio(filie)...

feri.visky

Postări Recomandate

Niciu cablu nu poate fi cu adevarat pus in valoare daca nu este introdus in sistemul audio un procesor audio , special pentru audiofili http://www.rane.com/pi14.html , de fapt un asemenea procesor nu ar trebui sa lipsesca din lantul audio al oricarui ascultator cu " pretentii " :) .

Citeva exemple:

¨WARNING-TO PREVENT THE POSSIBILITY OF BEING VAPORIZED, DO NOT ATTEMPT TO OPERATE THIS UNIT IN THE PRESENCE OF AUDIOPHILES¨ - de pe partea din spate (imagine)

¨The pseudoacoustic infector shall have a power supply ca-

pable of operating only from exactly 119 VAC (219 VAC , where

applicable) 33 l/3 Hz and be capable of powering an external

telephone via a modular input jack. The unit shall be constructed

entirely from cold-rolled concrete¨

¨And finally, the AI controller features DWIWNWIS (Do what I want, not what I say) trouble free control interface.¨

(Asta e cea mai buna dupa mine)

Va las pe voi sa le descoperiti pe celelalte, sunt o multime.

Tot textul, datasheetul, cit si pozele sunt o gluma. Trebuia sa scrie PD1A (pacaleala de 1 aprilie) pentru a te prinde? Ma asteptam la mai mult de la un audiophil experimentat ca tine.

Sper ca nu te-ai bagat sa cumperi. :freaza:

Link spre comentariu

Dupa formele zambarete din interiorul mufelor si butonul de " glory " langa cel de power...te lamuresti instantaneu chiar daca nu stii straineza ! Este un alt fel de montaj PD1A , cu o prezentare " de firma " cu pretentii . Baietii aia chiar se pricep :) la manipulare ...

Link spre comentariu

:ras: Daca cautati e plin internetul de snobi care discuta despre cabluri de boxe de sute de euro! si nu e vorba de distante ,sau puteri de Kw Au ajuns sa discute si de importanta oxidului cupros care apare ( in anumite conditii) la suprafata conductorului de Cu si de directia de laminare si rasucire a multifilarului!Cred ca ori n-au ce face ori cauta sa justifice cumva banii cheltuiti!Vorba aia: Nu-i prost cine cere........

asta am vrut sa zic si eu dar miai luato anainte am ras pe burta cand am citit discutiile mentionate de tine mai sus
Link spre comentariu

Sper ca nu te-ai bagat sa cumperi. :freaza:Am cumparat 2 astfel de produse! Rezultatele sunt chiar deosebite: nu mai ai nevoie de oscilograme si diagrame! In plus, rezolva si problema lui zal: poti monta sigurantele cu indicator de sens intre punctele cardinale, fara probleme incomprehensive de functionare.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Marketingul inainte de toate... Cine are prima strafulgerare si o poate demonstra tehnic, cat de cat, vinde... vinde mult...Iar noi ne minunam: de unde au astia atatia bani....?! (si nu pun intrebari...)!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

...se pare ca cea mai mica problema in amplificatoarele de pe elforum este... "sârma"... adica acel maţ care leagă toate cele laolaltă...Nu am mai găsit nimic special, ieşit din comun, care să merite o semnalare...

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Imi place articolul! :speriat Bravos Victor!( Ase citi punctul 2)O sa caut un geamantan pentru lampile mele si o sa le arunc de la 2m apoi direct la ghena!!!!!!!!! :da Norocul meu este ca nu cred tot ceea ce se scrie(tipareste)!Craciun Fericit!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări