zal Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Ar da faliment toţi ''guru'' în ale sîrmelor şi nu s-ar mai da unii culţi pe aici cu ce descoperă despre asta pe net. Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Ar fi interesanta modularea in amplitudine a emisiei unei diode laser cu semnal de audiofrecventa..rusii au transmis prin laser sunet si imagine in 1959 parca...Sa vezi acolo largime de banda...Laser, frate! Sa stii ca mi-am dat o idee!! Maine ma apuc de experimente..breloaca laser am, fotodioda IR, ca e mai sensibiloasa, asijderea...ar trebui sa caraie ceva-n trioda... Link spre comentariu
PL500 Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Nu e bine cu laseru', tac cei cu sarmele si incep cei cu fibra optica: ca a lor e mai buna ca trece lumina cu 12.54 m/s mai mult decat viteza luminii, discutii despre care frecventa purtatoare a laserului transmite mai bine bass-ul la incinta (multi vor opta pt. ultraviolet), manerele de lemnatat de utile cablurilor actuale din sarma se vor transforma in manere din acrilat, sticla jena sausafir sintetic functie de buzunarul fiecaruia. In final discutia va ajunge tot la banane (optice de data asta): daca e bine sau nu sa ungem capatul fibrei cu balsam de Canada inainte de a fi infipta in banana.Acum imi dau seama de ce topicul asta are atatea pagini: a devenit rubrica de satira si umor. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Neapărat să foloseşti o GU50 ca preamplificatoare, e cireaşa de pe tort. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 În sfîrşit am găsit cauza ptr care se gîtuia semnalul pe cablu, nu aveam suporţi de porţelan. Link spre comentariu
Luca Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 În sfîrşit am găsit cauza ptr care se gîtuia semnalul pe cablu, nu aveam suporţi de porţelan.Am auzit ca daca le pui pe portelan negru suna mai bine decat pe portelan alb. Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 MOFTURI!!! Canalizati discutia despre cabluri (dealtminteri destul de interesanta)spre ceva real si temeinic...nu mai bateti campii! Link spre comentariu
mișa Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Io v-am aratat mai demult ce suporti de cablu folosesc...ca sa sune bine: Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Daca la mana aia atasati niste manere de Ag. sigur degetul gros va iesi mai bine in evidenta!!! Eu folosesc filtre pi (z.a) care daca nu fac masa cu scaunul le decuplez urgent cu condensatoare variabile de 500pf. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Şi totuşi. Concret, ce caracteristici ar trebui să aibe nişte cabluri? Fie ele de semnal sau boxe. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Şi totuşi. Concret, ce caracteristici ar trebui să aibe nişte cabluri? Fie ele de semnal sau boxe.R=0, L=0, C=0 dar fiindca nu se poate este suficienta o dimensionare corecta d.p.d.v. electric adica minimalizarea celor trei marimi in limitele compromisurilor. Link spre comentariu
mișa Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 De acord...totusi unii pun in mod intentionat bobine in cabluri, tocmai ca ele sa aiba un sunet specific. Cum dracu sa vinzi un cablu cu 20000E daca nu are sunet specific si suna ca orice alta sirma. Link spre comentariu
PL500 Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 @lucaionut: Mufele alea nu reprezinta un (sa zicem) abuz de audiofilie, pana la urma sunt mufe destul de decente, au calitati electrice si mecanice f.bune, iar 8 buc. la 50 de lei nu este un capat de tara. Spun asta ca sa nu te simti in vreun fel lezat de bascalia de aici.Sectiunea asta a devenit un fel de carciuma/bodega a lamparilor tocmai din cauza exagerariloraudiofile de sute sau mii de euro disponibile pe internet sau in magazine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 De acord...totusi unii pun in mod intentionat bobine in cabluri, tocmai ca ele sa aiba un sunet specific. Cum dracu sa vinzi un cablu cu 20000E daca nu are sunet specific si suna ca orice alta sirma.Stiu ca ai gasit o chestie din aceasta intr-un cablu, zici ca se vinde cu 20000E ? Link spre comentariu
mișa Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Nu am gasit numai in ala...dar nu mai fac publice "radiografiile" din mai multe motive. Uite niste preturi, sa nu zici ca mint: http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=t ... gg&cad=rja Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum