Luca Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Tocmai ce am luat si eu 4 perechi de banane Nakamichi, Te rog ,poti sa ne spui de unde le-ai cumparat ? Multumesc Dupa ok..ro cu 50 lei setu, iam luat de mai bine de 3 luni. Cablurile arata chiar foarte bine ! Conectori identici avea cineva de vanzare aici pe forum, de curiozitate: cat costa metrul de conductor ? Lam gasit SH.. am dat 50 lei pe 2 x 2 metri. cu transportul inclus (sectiunea de 2x4.00mm. Eagle Cable Skyline - Made in Germany.) nu am vazut in comert, nici pe net nuprea sunt poze cu el. Toatal bananele + cablu a costat 100 lei.. Nucred ca este mult comparativ cu alte cabluri. Audiofilia cere bani. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Mergea perfect şi cu cablu liţat de 3-4mm2. Link spre comentariu
mila Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Mergea perfect şi cu cablu liţat de 3-4mm2. E pe naiba...mergea invers! Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Se auzea muzica invers, ca pe vremuri cînd puneam banda pe dos la magnetofon, sau roteam platanul pick-up-ului în sens contrar? Ieşea muzică satanistă, demonică. .................Chiar, astăzi cum se mai pot face astfel de scamatorii, fără a apela la softuri complicate? Link spre comentariu
Toader Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Nu stiu ce soft se foloseste aici, dar e haios ce a iesit http://www.youtube.com/watch?v=VK0JzBtLMLc Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Bun aşa! E ca pe vremuri. Link spre comentariu
Luca Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Cablu litat de cupru care intra in bananee nakamichi este bine sa fie cositorit in capat ? Ma contrazic cu un prieten, el zice ca asa trebuie eu zic ca nu. Cine are dreptate ? Link spre comentariu
hbi Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Conectarea conductorului litat trebuie facuta fara cositorire, dar cu mentiunea ca suruburile mufei, au sa taie din sectiune. De asta, oamenii destepti au inventat terminatii, care invelesc suvoiul de sirmulite si pe care pot calca suruburile, fara a pierde din fire. Iti mai trebuie si un cleste de sertizat. Terminatiile astea, arata ca niste tubulete de diferite sectiuni, cu marcaj din plastic colorat pe un capat. Trebuie sa fi vazut... Vezi ca sint confectionte din diferite materiale si au diferite preturi. Asa este la revelion, fiecare isi prezinta marfa!Toate bune! Link spre comentariu
RockDok Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Exista si varianta de sertizare termica, anume cu un cleste special se sudeaza intre ele litele si se obtine un capat compact. O jucarie cam scumpa. Oricum litele nu se string niciodata direct cu surub. Poate ar fi interesant un subiect lipicios de genul "tehnici scule si materiale utilizte la constructia amplificatoarelor" Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Cablu litat de cupru care intra in bananee nakamichi este bine sa fie cositorit in capat ? Ma contrazic cu un prieten, el zice ca asa trebuie eu zic ca nu. Cine are dreptate ? incarca firele cu ceva fludor,dupa racire le bati cu ceva sa obtii o suprafata plana ,pe care sa calce surubul de stringere Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Pierderile sunt mai mici la stringerea in suruburi direct.....decit varianta cositorita!! Link spre comentariu
Luca Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Eu ma strans surubu direct pe lite fara cositor sau alte metode, suprafata de la surub care preseaza este foarte lucioasa si tesita in capete, gaura este de 4,5 mm iar firu care l-am introdus este de 4.0 mm, pe urma am prins cu cauciuc termocontractibil. Link spre comentariu
hbi Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Fludor = oxid. Si saciz... Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Sacîzul e ecran natural contra oxidării, în schimb cuprul (cu cît e mai pur şi mai fine liţele) lăsat liber cocleşte, mai ales dacă a fost atins cu mîna la montare. Link spre comentariu
hbi Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Asa este , sacizul este un ''ecran'', dar si un izolator electric. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum