Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cabluri pentru audio(filie)...

feri.visky

Postări Recomandate

• 5 săptămâni mai târziu...
zal un link bun din punct de vedere informativ. Sa stii ca aia nu sunt prosti si nu mint. Din punct de vedere teoretic eu zic ca stau foarte bine, de aceea si-au si permis sa "apara" cu asa ceva pe piata. Sunt sigur ca ei pot sa demonstreze chiar practic ca exista o diferenta intre un cablu "rodat" si unul "nerodat" pentru ca ei stiu ca trebuie sa domonstreze si practic ca exista o diferenta (nu numai sa "recite poezii" despre produsul lor), doar nu toti audiofilii sunt atehnici. Insa "plusul de perfomanta" adus sistemului din punct de vedere auditiv eu cred ca tinde mult spre ZERO! Multi audiofili, incep sa auda diferente de sunet doar dupa ce "sunt uscati zdravan la buzunar"!
Link spre comentariu

Hmmm... cînd văd astfel de treburi, sînt convins că am lipsit de pe planetă o perioadă şi s-a-ntîmplat ceva cu specia umană. Se poate compara şi cutia cu maimuţe disecată de misa, care era efectiv goală şi culmea, avea şi recenzii cu oscilograme în reviste de prestigiu. Sigur e o conspiraţie tacită aici. :rade:

Link spre comentariu

Tocmai ce am luat si eu 4 perechi de banane Nakamichi, Ce cablu imi recomandati la ele

ps: Sunt bune de ceva aceste banane ?

Posted Image

Pana la urma am luat la SH 2 x 2 Metrii de cablu cu sectiunea de 2x4.00mm. Eagle Cable Skyline - Made in Germany.

Pana cand o sa fac rost de bani ca sa imi cumpar cablurii audiofile din cupru coclit uns cu ulei de sarpe si sageti care arata sensu curentului o sa le folosesc pe astea. :85

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări