mișa Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Bineinteles, altfel totul era inutil. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Frumos e că nu se observă, de regulă se afumă-oxidează papucii argintaţi la încingere. Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Pai nu am vrut sa se vada absolut nimic in exterior (asta era ideea) asa ca am construit interiorul in asa fel incit sa pot face lipitura. Am avut grija sa nu supraincalzesc. Pina pe la 250 grade nu se schimba culoarea. Oricum tegnologia folosita nu e cea e conventionala, adica nu bagi virful ciocanului de lipit in gaura... Link spre comentariu
PL500 Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Conectorii aia s-ar lipi frumos prin inductie, cred ca se poate face asa ceva diy. Incalzirea ar fi mai mult locala, nu se topeste izolatia, merg aliaje cu pct. de topire mai ridicat. Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Exact asa am procedat si eu dar in loc de inductie am folosit o flacara de gaz. Nici flacara nu topeste izolatia daca stii s-o controlezi. Dealtfel se vede. Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Si lemnele de stejar "antirezonante": https://dl.dropbox.com/u/3712780/Cablur ... mne/P1.JPG https://dl.dropbox.com/u/3712780/Cablur ... mne/P3.JPG Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Sefu cu mana pe inima recunosc ca partea asta de electronica ma depaseste dar... ce rol ara copacu ala ca ma uit ca sa nu zic cum si nu pricep ce face (conectorii foarte elegant realizati dar lemnu ala ) Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 E vorba doar de aspect. Unii dau conotatii filozofice acestui lemn. Eu nu, dar il fac si-l montez la locul lui, slefuit si fixat definitiv nedemontabil. Oricum totul e supradimensionat, de ce sa nu mai punem un lemn? Link spre comentariu
PL500 Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Partea nasoala e ca acu' trebe sa dezlipesti conectorii ca sa poti introduce cablul in manere.... Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Sefu cu mana pe inima recunosc ca partea asta de electronica ma depaseste dar... ce rol ara copacu ala ca ma uit ca sa nu zic cum si nu pricep ce face (conectorii foarte elegant realizati dar lemnu ala )Are scop decorativ bineinteles, in ziua de astazi lucrurile indiferent de utilizarea lor trebuie sa fie frumoase. Plus de asta lemnu ala ai da "aer" de cablu audiofil, cine il vede cu siguranta va zice ca foloseste cabluri cumpe Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Partea nasoala e ca acu' trebe sa dezlipesti conectorii ca sa poti introduce cablul in manere....Nici pomeñeala. Ala e un lemn in plus. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Singurul detaliu care lipseşte, sînt nişte săgeţi care să indice sensul curentului prin cabluri. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Pai ca sa indice sensul ar trebui sa arate ca si semnul de sens giratoriu, suprapus cu un altul desenat in oglinda.Dar nu e bine ca "il vede" electronii si "se dezorienteaza", "care este"! Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 http://www.grantfidelity.com/site/Grant+fidelity+SSPC-2.5+high+purity+speaker+cable Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 radem glumim da vad ca e nebunie mare cu lemnele alea pe cablu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum