Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cabluri pentru audio(filie)...

feri.visky

Postări Recomandate

Pai nu am vrut sa se vada absolut nimic in exterior (asta era ideea) asa ca am construit interiorul in asa fel incit sa pot face lipitura. Am avut grija sa nu supraincalzesc. Pina pe la 250 grade nu se schimba culoarea. Oricum tegnologia folosita nu e cea e conventionala, adica nu bagi virful ciocanului de lipit in gaura...

Link spre comentariu

Sefu cu mana pe inima recunosc ca partea asta de electronica ma depaseste dar... ce rol ara copacu ala ca ma uit ca sa nu zic cum si nu pricep ce face (conectorii foarte elegant realizati dar lemnu ala :jytuiyu )

Link spre comentariu

E vorba doar de aspect. Unii dau conotatii filozofice acestui lemn. Eu nu, dar il fac si-l montez la locul lui, slefuit si fixat definitiv nedemontabil. Oricum totul e supradimensionat, de ce sa nu mai punem un lemn?

Link spre comentariu

Sefu cu mana pe inima recunosc ca partea asta de electronica ma depaseste dar... ce rol ara copacu ala ca ma uit ca sa nu zic cum si nu pricep ce face (conectorii foarte elegant realizati dar lemnu ala :jytuiyu )

Are scop decorativ bineinteles, in ziua de astazi lucrurile indiferent de utilizarea lor trebuie sa fie frumoase. Plus de asta lemnu ala ai da "aer" de cablu audiofil, cine il vede cu siguranta va zice ca foloseste cabluri cumpe :rade:
Link spre comentariu

Pai ca sa indice sensul ar trebui sa arate ca si semnul de sens giratoriu, suprapus cu un altul desenat in oglinda.Dar nu e bine ca "il vede" electronii si "se dezorienteaza", "care este"!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări