mișa Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Uite ultimii serpi imblinziti: http://dl.dropbox.com/u/3712780/Serpi/Poza1.JPG http://dl.dropbox.com/u/3712780/Serpi/Poza2.JPG Sunt curios daca are cineva vreun sarpe care poate sta in pozitia din poza 2 fara ajutor....si sa si sune bine... Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Parcă-i bici. Dacă ar fi fost în poză un pachet de Marlboro clasic şi văcarul călare în spate, ar fi fost reclama perfectă. Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Dacă ar fi fost în poză un pachet de Marlboro clasic şi văcarul călare în spate, ar fi fost reclama perfectă.DACA Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 ...DACAAu răspuns spartanii ameninţării lui Xerxe. Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 ...nu, nu detalia acel moment istoric...Dar, ceea ce a facut misa, sa stii ca nu este la indemana oricui chiar si in acest domeniu al cablurilor... Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Normal ca nu e laindemina oricui. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Probabil m-am exprimat greşit sau ora era de vină, arată bine, iar poziţia aia interesantă aduce cu un bici din piele folosit de cowboy. Un tub din material gen plasă de sîrmă, cum sînt ecranele la cablurile serioase de radio, nu s-ar putea folosi cu dublu scop, de protejare fizică şi ecranare interior/exterior ? Totuşi cred că folosirea unui înveliş plastic ptr cabluri ar fi mai indicată în cazurile de uzură, călcare în picioare, adică pe la concerte şi spectacole. Mie mi-ar place să văd cablurile.În legătură cu spartanii, nici n-aveam de gînd să detaliez, aici e lume cultivată, doar pe la cîrciumă mă mai apucă conferenţiatul, către beţivii de acolo, care m-or mai auzi de sub mese. Link spre comentariu
mișa Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Ingropam acest subiect? Nu mai face nimeni nici o sirma? Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Despre cablurile de antenă ptr radio, nu s-ar putea divaga puţin? Am de gînd să-mi instalez un tuner Akai de colecţie şi caut soluţii calitative. În fond, sînt tot sîrme. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Despre cablurile de antenă ptr radio, nu s-ar putea divaga puţin? Am de gînd să-mi instalez un tuner Akai de colecţie şi caut soluţii calitative. În fond, sînt tot sîrme. Link spre comentariu
300B SE Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 ... referitor la tuner; ma agandesc ca ai si un dipol ( cupru sau aluminiu ) pentru frecventa pe care vrei sa o folosesti!Daca e Akai atunci cred ca intre 87 Mhz si 108, (?!). Merge si cablu bifilar dar eu nu am mai gasit de mult timp.Depinde daca locuiesti la bloc atunci musai antena afara si cablu coaxial.Succes! Link spre comentariu
300B SE Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 ... referitor la tuner; ma agandesc ca ai si un dipol ( cupru sau aluminiu ) pentru frecventa pe care vrei sa o folosesti!Daca e Akai atunci cred ca intre 87 Mhz si 108, (?!). Merge si cablu bifilar dar eu nu am mai gasit de mult timp.Depinde daca locuiesti la bloc atunci musai antena afara si cablu coaxial.Succes! Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 E vorba de cablul de antenă de 300 Ohmi, panglică. Nu e obligatoriu un dipol închis, poate fi şi unul deschis, două bucăţi de sîrmă de rf egale şi întinse la geam. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 E vorba de cablul de antenă de 300 Ohmi, panglică. Nu e obligatoriu un dipol închis, poate fi şi unul deschis, două bucăţi de sîrmă de rf egale şi întinse la geam. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Discutiile despre antene si cabluri pentru RF ar avea mai mare succes in topicul ''Radioamatorism" Intreaba radioamatorii! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum