Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cabluri pentru audio(filie)...

feri.visky

Postări Recomandate

Probabil m-am exprimat greşit sau ora era de vină, arată bine, iar poziţia aia interesantă aduce cu un bici din piele folosit de cowboy. Un tub din material gen plasă de sîrmă, cum sînt ecranele la cablurile serioase de radio, nu s-ar putea folosi cu dublu scop, de protejare fizică şi ecranare interior/exterior ? Totuşi cred că folosirea unui înveliş plastic ptr cabluri ar fi mai indicată în cazurile de uzură, călcare în picioare, adică pe la concerte şi spectacole. Mie mi-ar place să văd cablurile.În legătură cu spartanii, nici n-aveam de gînd să detaliez, aici e lume cultivată, doar pe la cîrciumă mă mai apucă conferenţiatul, către beţivii de acolo, care m-or mai auzi de sub mese.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Despre cablurile de antenă ptr radio, nu s-ar putea divaga puţin? Am de gînd să-mi instalez un tuner Akai de colecţie şi caut soluţii calitative. În fond, sînt tot sîrme. :freaza:

Link spre comentariu

Despre cablurile de antenă ptr radio, nu s-ar putea divaga puţin? Am de gînd să-mi instalez un tuner Akai de colecţie şi caut soluţii calitative. În fond, sînt tot sîrme. :freaza:

Link spre comentariu

... referitor la tuner; ma agandesc ca ai si un dipol ( cupru sau aluminiu ) pentru frecventa pe care vrei sa o folosesti!Daca e Akai atunci cred ca intre 87 Mhz si 108, (?!). Merge si cablu bifilar dar eu nu am mai gasit de mult timp.Depinde daca locuiesti la bloc atunci musai antena afara si cablu coaxial.Succes!

Link spre comentariu

... referitor la tuner; ma agandesc ca ai si un dipol ( cupru sau aluminiu ) pentru frecventa pe care vrei sa o folosesti!Daca e Akai atunci cred ca intre 87 Mhz si 108, (?!). Merge si cablu bifilar dar eu nu am mai gasit de mult timp.Depinde daca locuiesti la bloc atunci musai antena afara si cablu coaxial.Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări