Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cabluri pentru audio(filie)...

feri.visky

Postări Recomandate

Am avut la servici pana acum 2-3 ani o instalatie CIF (calire in curenti de inalta frecventa) ruseasca pe lampi! frecventa de functionare era intre 15 si 20 Khz!

Link spre comentariu

Absolute interconnect cable

Absolute satisfacion

Reference products

Ultimate cable

Dramatic upgrade

The best cable performance

Total definition

Total musicality

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Nu ştiu cum sînteţi voi, dar decît să dau milioane de euro pe un sistem mai bine plătesc formaţiile care-mi plac să-mi cînte live acasă.

Link spre comentariu
:101 Asta propusesem si eu cand a aparut topicul asta, dar mi s-a raspuns brutal ca unii au murit , si deci nu mai poti sa ii asculti live.Ramane totusi varianta sa vizitezi casa de discuri , si sa iti asigure cateva auditii in studioul unde au cantat aia, pe sculele cu care au cantat... Cu bani deajuns de multi , se poate. Eventual si de luat acasa cateva DAT-uri cu incercarile nereusite de pe vremea aia, ca amintire. Un fel de Behind The Scenes ...
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

http://www.vacuumstate.com/index.tpl?rubrik=1&kat=6&sku=7&lay=art2&lang=2&a=%2515%25D3%25CB%2516%258E%25AC%253B%25F7&b=734472.1968973419

A aparut cartea ''The SuperCables CookBook'' Autorul sustine ca a studiat problema 15 ani.

Nu ratati ocazia!! Chiar daca nu aveti de gand sa va confectionati cabluri cartea este foarte buna pentru cei ce posteaza savant pe diferite forumuri.

Link spre comentariu

Cred c-ar fi cîştigat un plus de claritate dacă foloseau sîrmă de gard :crazy:Cum dracu' să pui cabluri neecranate pe semnal? Cum se poate lăuda cineva cu porcăriile alea?! Audiophools.

Link spre comentariu

Cabluri mai calitative ca alea am gasit in castile originale de la SE.@ratza am vazut la lume cu pretentii pe forum cabluri neecranate pe calea semnalului. Unii aveau doar 2 fire(masa si semnal), altii 3 fire impletite(semnal si 2 mase).

Link spre comentariu

"Ferite-shock" alea nu-s nitel aberante?! Banuiesc ca dupa doua rasuciri de cablu in jurul unui inel de ferita, se obrtin vreo...20-30 uH, adica ceva ce si-ar simti efectul de la vreo cativa megahertzi, care n-au deci nici o treaba cu spectrul audio? ori ma insel?! Inteleg la un cablu USB, acolo au rost feritele, teoretic prin ala se propaga un semnal cu un bitrate de pana la 480Mbps(teoretic)...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări