mitescu Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Acum cativa ani (vreo 20) se construiau tot felul de HC-uri, Cobre, s.a.m.d.....La modulator, pentru culoare exista (facut de nu stiu de cine...) un "generator" PAL , in care se utilizau vreo 4 CI TTL, (gen 7486,7447.. si un quartz ?? nu-mi amitesc exact)Am rugamitea , in cazul in care are cineva schema si daca doreste , poate sa mi-o dea si mie . Eu am ..."pierdut-o". Link spre comentariu
vio2007 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Am un astfel de montaj pentru Cobra dar nu mai stiu cum trebuie conectat .In schimb am gasit o schema de modulator PAL/NTSC de la ATARI:http://www.preromanbritain.com/gwem/martbean/ataridiy/conv.htm Link spre comentariu
mitescu Postat Ianuarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Multumesc, dar cunosteam aceasta schema. Pe mine ma intereseaza schema cu TTL-uri. Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Buna seara . Daca il gasesc, ii fac poza si daca vrei ti-l trimit. Mosu Tuti. Link spre comentariu
mitescu Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 As fi recunoscator Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Era cu un PROM (82S126?), ceva 74LS (04 sau 86 si 74?), cuart pe 8,86M, nu mai stiu exact, sunt deja multi ani in urma... Link spre comentariu
mitescu Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Exact cand a pus cineva (ii multumesc) o schema (cred) , s-a dus totul pe apa sambetei. Asa ca o sa rog sa RE-posteze. Multumesc Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Buna ziua. Draga domnule mitescu, Eu am scris mesajul si ti-am trimis si poze cu COORUL PAL. Mesajele au disparut. Ti-am trimis si un mesaj pe MP. Daca il citesti si ai nevoie, te rog raspunde. Mosu Tuti. Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Buna seara. Acesta este codorul PAL Nu are Quartul.Daca mai ai nevoie de ceva te rog contacteaza-ma. Salutare. Mosu Tuti. Link spre comentariu
mitescu Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 Mersi foarte mult. Eram interesat de scheme Link spre comentariu
vio2007 Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 :bere: http://sites.google.com/site/georgechirtoaca/PAL_CODER2.pdf?attredirects=0 multa documentatie despre microcalculatoare: http://sites.google.com/site/georgechirtoaca/documentation.html Link spre comentariu
mitescu Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 Multumescexact asta cautam ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum