Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sarcina TDA 7294 punte

Vizitator

Postări Recomandate

salut,

am auzit multe pareri si fiindca n-as vrea sa fac experimente, as vrea o opinie avizata...

desi in fituica scrie clar, ca montajul punte cu 2xTDA7294, alimentat +35V(din trafo toroidal, 2x24V, 400w), nu poate tine o sarcina mai mica de 16?, realitatea care este? pot pune sarcina de 8?, la montajul de mai sus? daca da, in ce regim de putere(volum)? radiatorul e destul de mare, 300mmx120mmx40mm, circuitele sunt garantat de la "origine" si montajul a fost testat deja la 90% din putere, in 16?, 8 ore la o petrecere si a functionat ireprosabil(atat cat poate el)...

aplicatia va fi subwoofer de casa.

multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

eu am folosit la un amplificator cate un singur TDA7294 pe canal, pe sarcina de 4 ohmi, alimentate la +/-37V dintr-un traf de 500W, pe un radiator mare, dar nu exagerat, si fara racire activa, si au cantat 2 zile intruna, trecute muuult peste clipping, si daca puneai mana pe radiator, iti ramanea pielea acolo de cat de incins era, si totusi n-au crapat, si erau dinalea cumparate cu 5-6 lei bucata, asa ca nu plangeam dupa ele, iar boxele nu erau ale mele, si pe proprietarul petrecaret nu-l interesa ca le forjeaza, asa ca am zis ca e util experimentul. TDA-urile cu pricina inca functioneaza, fara a da vreun semn de oboseala.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări