Vizitator Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 salut, am auzit multe pareri si fiindca n-as vrea sa fac experimente, as vrea o opinie avizata... desi in fituica scrie clar, ca montajul punte cu 2xTDA7294, alimentat +35V(din trafo toroidal, 2x24V, 400w), nu poate tine o sarcina mai mica de 16?, realitatea care este? pot pune sarcina de 8?, la montajul de mai sus? daca da, in ce regim de putere(volum)? radiatorul e destul de mare, 300mmx120mmx40mm, circuitele sunt garantat de la "origine" si montajul a fost testat deja la 90% din putere, in 16?, 8 ore la o petrecere si a functionat ireprosabil(atat cat poate el)... aplicatia va fi subwoofer de casa. multumesc anticipat! Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 eu am folosit la un amplificator cate un singur TDA7294 pe canal, pe sarcina de 4 ohmi, alimentate la +/-37V dintr-un traf de 500W, pe un radiator mare, dar nu exagerat, si fara racire activa, si au cantat 2 zile intruna, trecute muuult peste clipping, si daca puneai mana pe radiator, iti ramanea pielea acolo de cat de incins era, si totusi n-au crapat, si erau dinalea cumparate cu 5-6 lei bucata, asa ca nu plangeam dupa ele, iar boxele nu erau ale mele, si pe proprietarul petrecaret nu-l interesa ca le forjeaza, asa ca am zis ca e util experimentul. TDA-urile cu pricina inca functioneaza, fara a da vreun semn de oboseala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum