Vizitator Tavy_Orlando Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Probleme nu sunt la plantare ci la depistarea lor in circuit dupa cum se vede in imaginea de am incarcat-o mai sus am reusit sa identific (sper eu corect) majoritatea pieselor dar totusi nu sunt sigur de ele de aceea mai astept o opinie de la cineva. Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 la mine OUT2 nu se aude nimicAmplificatorul IC3B este realizat cu unul din operationalele din capsula integratului. Este o structura de amplificator inversor cu amplificare unitara. Semnalul il ia de la OUT1 si nu face altceva decit sa inverseze faza semnalului. Schema este perfect functionala! Verifica corectitudinea pcb-ului, daca piesele sint montate conform schemei sau inlocuieste integratul. Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Aprilie 22, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2010 tavy poate te ajuta schema astacablaju e la fel, difera un pic pe partea de alimentare cu tensiune.remus68: nu imi mai bat capu cu el, mi-am pierdut rabdarea, am refacut de 2 ori cablaju. merge pe OUT 1 si il las asa. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 bogdan_2006 am o intrebare. cat ai cheltuit cu filtrul acesta ? http://www.hi-end.ro/modul-filtru-subwo ... -1503.html nu era mai ieftin sa il cumperi gata facut? Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Aprilie 23, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2010 bogdan_2006 am o intrebare. cat ai cheltuit cu filtrul acesta ? http://www.hi-end.ro/modul-filtru-subwo ... -1503.htmlnu era mai ieftin sa il cumperi gata facut?doar piesele, am iesit mai ieftin, daca nu punem la socoteala si munca. dar mai e si satisfactia ca este facut de tine. per total nu imi pare rau deloc ca l-am facut eu.mi-am adus aminte: rezistentele de pe intrare, alea de 10K (R+L) ce valori trebuie sa aiba ca sa bag semnal mic? din placa de sunet si nu de la iesirea dintr-un amplificator cum este facut el normal? practic m-ar interesa sa fac un sumator pt filtrul asta. eu stiam ca se folosesc rezistente de 100k, dar cand am pus valorile astea se auzea foarte incet. apoi am scazut pana la 1k. acuma se aude ceva mai tare, dar mi-a luat mult din semnalul de la sateliti.am inteles ca e ceva cu impedanta de intrare a etajului urmator, si in functie de asta se aleg valori la rezistente. Link spre comentariu
Vizitator Tavy_Orlando Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Multumesc Bogdan, chiar i-mi este de mare ajutor, acum ma apuc sa plantez piesele. Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 C1 si C5 am observat ca defapt sunt nepolarizati si eu am pus polarizati. din cauza lor nu imi merge mie filtru? restu e corect.ps: cum fac 10uF nepolarizat? serie 22uf cu + comun si - pe placa sau 4,7 in paralel legand +cu -? care varianta e mai buna?si eu am facut acest filtru si merge fte bine, este excelent , in lipsa condensatorilor nepolarizati am folosit cate doi de 22uF si a mers excelent Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum