cneamtu Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Va rog un echivalent pentru acest trafo :BSC24-01N4028I (060221 2-78B). Este din tv Normende N2121CB echipat cu sasiu 21S06 si crt de 110 grade.Intre timp am descoperit ca HR Diemen da ca echivalent pe HR80914(nu prezinta insa si schema pentru a fi comparat cu originalul), dar se pare ca nu prea il vinde nimeni in Romanica noastra, doar o firma din Pancota (Arad) spune ca a avut trafo original (BSC...), nu-l mai are pe stoc si nu sunt sperante curand. Tot ei spuneau ca ar fi echivalent HR7471, dar dupa ce am comparat schemele,am constatat ca este compatibil pin la pin cu exceptia pinului 4 care nu are tensiunea suficienta(45V) necesara finalului cadre(tensiunea de intoarcere). Daca aveti idei sau solutii spre rezolvare le astept si va multumesc anticipat. Link spre comentariu
palcu ion Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 sper sa nu fie prea tarziu cu interventia mea.Daca hr7471 seamana cu originalul,mai putin p4se poate decupla alimentarea cadrelor si pinul 4 si se inseriaza cu acesta, prin testare,intr-un sens si in celalalt sens cateva spire pana se obtine tensiunea corecta de alimentare cadre masurata pe cond electrolitic Link spre comentariu
cneamtu Postat Martie 18, 2010 Autor Partajează Postat Martie 18, 2010 Exact asa am procedat neavand alta solutie. Multumesc pentru raspuns dn-le Palcu, cinstit era sa spun ca am rezolvat problema. Scuze! Niciodata nu e tarziu !. Link spre comentariu
Vizitator nedumeritu Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Am in stoc kit-uri pt clonarea trafului BSC24-01N4028I cu schema de configurare, testate, compatibile pin la pin dar au gabarit putin mai mare fiind necesara mutarea catorva condi pe partea cablata Link spre comentariu
lebensborn62 Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Exact asa am procedat neavand alta solutie. Multumesc pentru raspuns dn-le Palcu, cinstit era sa spun ca am rezolvat problema. Scuze! Niciodata nu e tarziu !.BUNA COLEGU' , AM SI EU PE ROL UN ASTFEL DE TV SI TOCMAI AM CUMPARAT TRAFO 7471 ...SI ZICI CA A FUNCTIONAT ? Link spre comentariu
lebensborn62 Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Exact asa am procedat neavand alta solutie. Multumesc pentru raspuns dn-le Palcu, cinstit era sa spun ca am rezolvat problema. Scuze! Niciodata nu e tarziu !.Nu stiu cat e de tarziu ca intervin : am si eu un caz ca al dvs , am luat un 7471 de la Mivarom , am dat cam multe spire pana sa ajung la cca 42 V pe cadre , dar am probleme cu imaginea , adica contrast mic , nereglabil . Inainte de a se defecta TL original , a mers ok. OSD_ul e aproape bun , dar imaginea e stearsa tare ...daca maresc UG2 , apare cursa inv cadre . Totusi FIT-ul la acest traf nu e cam mic ???? Dvs ati reusit sau nu am inteles eu? Multumesc Link spre comentariu
mariancalinescu Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Cat aveti tens.U1 ?In schema originala Samsung care foloseste 7471 alimentarea este 125V .Posibil ca in cazul dvs tensiunea video si tensiunea de filament sa aiba valori mai mici decat valorile normale daca alimentati trafo cu tensiune de 110V de exemplu, si de aici contrastul scazut. Daca aveti aparat care masoara true rms verificati tens.de filament daca are 6,3 V.Ar trebui verificat si pe ABL sa nu fie vreo problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum