nico_2010 Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Fie vorba intre noi, un AD8307 la AD este minim 7,2USD pentru 100 de bucati, mai putin nici nu livreaza. Eu le-am luat acum cel putin 5 ani si au fost pe la 10USD pentru 100 de bucati. Asa cum am AD9850 luate si la 6 USD acum din China si la 22USD ( de la AD cind se mai fabricau).Pentru rigurozitate, ca tot suntem off-topic: pretul de 7.2 dolari SUA este per bucata, daca cumperi intre 100 si 499 bucati si nu pe intraga cantitate sus-mentionata.Componentele ieftine din China in general sint OK din pdv electric, dar nu respecta in totalitate specificatiile producatorului, ceea ce de multe ori la aplicatii banale nici nu se observa, se incalzesc exagerat, etc. La Ad8307 de ex. se observa in schimb chiar de pe la 10 Mhz o pronuntata nelinearitate, mult mai accentuata decit la cele provenite prin filiera oficiala.Poate ai inimerit o componenta declasata sau poate configuratia traseelor manifesta o rezonanta parazita pe acea frecventa, eu nu am avut astfel de surprize. In ceea ce priveste incalzirea exagerata, daca te referi la AD9850/51, este normal sa se incalzeasca, avand in vedere puterea disipata, altfel o incalzire exagerata a acestui circuit integrat poate fi cauzata de overclocking la peste 200MHz frecventa de ceas. Link spre comentariu
mecaboy Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Multumesc frumos pentru raspuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum