Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MC3362

Vizitator mirzan daniel

Postări Recomandate

Fie vorba intre noi, un AD8307 la AD este minim 7,2USD pentru 100 de bucati, mai putin nici nu livreaza. Eu le-am luat acum cel putin 5 ani si au fost pe la 10USD pentru 100 de bucati. Asa cum am AD9850 luate si la 6 USD acum din China si la 22USD ( de la AD cind se mai fabricau).

Pentru rigurozitate, ca tot suntem off-topic: pretul de 7.2 dolari SUA este per bucata, daca cumperi intre 100 si 499 bucati si nu pe intraga cantitate sus-mentionata.

Componentele ieftine din China in general sint OK din pdv electric, dar nu respecta in totalitate specificatiile producatorului, ceea ce de multe ori la aplicatii banale nici nu se observa, se incalzesc exagerat, etc. La Ad8307 de ex. se observa in schimb chiar de pe la 10 Mhz o pronuntata nelinearitate, mult mai accentuata decit la cele provenite prin filiera oficiala.

Poate ai inimerit o componenta declasata sau poate configuratia traseelor manifesta o rezonanta parazita pe acea frecventa, eu nu am avut astfel de surprize. In ceea ce priveste incalzirea exagerata, daca te referi la AD9850/51, este normal sa se incalzeasca, avand in vedere puterea disipata, altfel o incalzire exagerata a acestui circuit integrat poate fi cauzata de overclocking la peste 200MHz frecventa de ceas.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nico_2010

6

• yo4hhp

5

• mecaboy

2

• Yo4You

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări