Vizitator Ford_V6 Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 n-a sesizat nimeni in poza aia de mai sus ca sunt firele alea bagate invers . . . . uitandu-ma la poze indelung am realizat . . . . Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6 Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 unul din ampuri are offset 130 mv iar celalat in jur de 100 mv . . . .cum se poate reduce si egaliza offsetul ??? cineva pe aici zicea de q1 si q2 lipiti intre ei sau cu un semi de 500 ohm intre emitorii lor . . .de asemenea mai zicea cineva de un generator de curent constrant in diferentialul de intrare . . . detalii plz pentru a face acest amp sa lucreze si mai bine decat o face . . . Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 IRF530 e bun? in loc de IRF532...are 16A fata de 12 cat are 532 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 merge cu aproape orice mosfet. ai mare offsetul, probabil din cauza tensounii mari de alimentare. Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6 Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 dar cu smecheria aia cu semireglabil intre q1 si q2 nu se mai poate reduce ????? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 Habar nu am Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6 Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 ok . . o sa mai studiez problema . . . .oricum ampu suna superb ! Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 23, 2005 Partajează Postat Septembrie 23, 2005 poti si cu semireglabilsi q1 si q2 daca ii imperechezi mai scapi de offset.Sursa de curent nu ar strica sa pui pt diferential si pt Q4 (amplificarea in tensiune)Asta ar fi o midificare usoara, inlocuiesti rezistenta aia cu sursa de curent, si montajul il faci pe o placa de test de la care tragi firele pe cablaj. Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Septembrie 24, 2005 Partajează Postat Septembrie 24, 2005 Nu are nimeni caplajul la ip60 in orcad sau pdf sau oricum :oops: . Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 vezi daca iti place cablajul astaNu am apucat sa vad daca merge ca vreau sa fac alta schema, tot cu aceasi finali. Cand o sa o termin o sa o postez daca merge bine.Redresarea nu mai e pe placa, iar condesatorii aia mari poti sa ii inlocuiesti cu unii de 100uF, si sa ii pui pe cei mari "la distanta"Stratul TOP = fire care le tragi tu.Unele piese sunt pe cealalta parte. Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 Mie aici imi apare ca si fisier din Discreet 3D studio max, iar programul asta nu as vrea sa-l invat :oops: ,deocamdata :lol: .Nu-l poti converti in fisier pentru orcad,eagle,sau pdf te rog Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 ii arhiva ace..o dezarhivezi si te holbi Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 Vroiam sa-ti zic, ca am dezarhivat fisierul iar acolo imi aparea o "jucarie" care avea extensia .max , la care am cautat pe net si ei ziceau ca se deschide cu Discreet 3Dstudio max.Zi-mi te rog ce se intampla ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 Se deschide cu ORCAD Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 deschizi orcad layout si cu el dai open Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum