Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Help Me la IPA 60

MCDragoos

Postări Recomandate

• Răspunsuri 117
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

19

• MCDragoos

17

• florin01

7

• TITI

5

Top autori în acest subiect

Vizitator Ford_V6

unul din ampuri are offset 130 mv iar celalat in jur de 100 mv . . . .cum se poate reduce si egaliza offsetul ??? cineva pe aici zicea de q1 si q2 lipiti intre ei sau cu un semi de 500 ohm intre emitorii lor . . .de asemenea mai zicea cineva de un generator de curent constrant in diferentialul de intrare . . . detalii plz pentru a face acest amp sa lucreze si mai bine decat o face . . .

Link spre comentariu

poti si cu semireglabilsi q1 si q2 daca ii imperechezi mai scapi de offset.Sursa de curent nu ar strica sa pui pt diferential si pt Q4 (amplificarea in tensiune)Asta ar fi o midificare usoara, inlocuiesti rezistenta aia cu sursa de curent, si montajul il faci pe o placa de test de la care tragi firele pe cablaj.

Link spre comentariu

vezi daca iti place cablajul astaNu am apucat sa vad daca merge ca vreau sa fac alta schema, tot cu aceasi finali. Cand o sa o termin o sa o postez daca merge bine.Redresarea nu mai e pe placa, iar condesatorii aia mari poti sa ii inlocuiesti cu unii de 100uF, si sa ii pui pe cei mari "la distanta"Stratul TOP = fire care le tragi tu.Unele piese sunt pe cealalta parte.

Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker

Mie aici imi apare ca si fisier din Discreet 3D studio max, iar programul asta nu as vrea sa-l invat :oops: ,deocamdata :lol: .Nu-l poti converti in fisier pentru orcad,eagle,sau pdf te rog

Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker

Vroiam sa-ti zic, ca am dezarhivat fisierul iar acolo imi aparea o "jucarie" care avea extensia .max , la care am cautat pe net si ei ziceau ca se deschide cu Discreet 3Dstudio max.Zi-mi te rog ce se intampla ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări