Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Help Me la IPA 60

MCDragoos

Postări Recomandate

Pai m-a inselat porcaria de multimetru cand am masurat alimentarea si imi arata initial 30V dar cand am folosit unul analogic nu depasea 25V. Cam cat consideri ca scoate cu alimentarea de 25V.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 117
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

19

• MCDragoos

17

• florin01

7

• TITI

5

Top autori în acest subiect

am si eu o problema cu un fel de ipa60am doua module care functioneaza...pe un cablaj facut la repezeala cu lac de unghii si un modul al carui cablaj l-am proiectat pe calc care imi oscileaza.Cablajul pe calc l-am facut cam inghesuit, unele rezistente stau in picioareProblema e la partea pozitiva a sinusului imi apare mai ingrosata, ca si cum ar fi tremurata imaginea in locul ala.Ce ar trebui sa verific? Sa incerc alt cablaj sau e de la vreo piesa?Diferenta e f putin perceptibila, dar ma tem sa nu ard ceva tweetere.(sunt cam ocupat, de aceea daca aveti vreo idee m-ati ajuta mult, sa nu fac cablaje ca prostu)

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
Vizitator Ford_V6

sigurante de 2.5 A rapide pe fiecare ramura de alimentaretoate piesele nu am de ce sa le pun ca eu am deja sursa cu filtraj de 10.000 de micro. Nu am pus doar sigurantele, diodele si condensatorii de filtraj. Asta poate fii vreo problema ???Finalii sunt izolati si verificati sa nu atinga pe radiator.Potentiometrul la minim adica maxim in sens invers acelor de ceas . . .nu ?Daca tot nu merge o sa trec pe la tine sa mai iau un pumn de finali.

Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6

o sa il alimentez la tensiune mai mica +/- 14v sa vedem daca pleaca . . .daca nu schimbam finalii si mai incercam . . . noroc cu finalii astia la 2 lei bucata :twisted: :twisted: :twisted:

Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6

din cauza celor 2 ore de somn in 36 de ore am bagat invers firele in multimetru . . . .de aici toate probelmele mele .... ampurile alimentate invers . . .alimentat corect . . .amp plecat . . .reglat bias la 45 pt ca merg la tensiune putin mai mare . . .suna superconcluzie . . .nu lucrati obositi ca faceti prostii :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări