MCDragoos Postat August 16, 2005 Autor Partajează Postat August 16, 2005 Pai m-a inselat porcaria de multimetru cand am masurat alimentarea si imi arata initial 30V dar cand am folosit unul analogic nu depasea 25V. Cam cat consideri ca scoate cu alimentarea de 25V. Link spre comentariu
Vizitator Cristian08 Postat August 21, 2005 Partajează Postat August 21, 2005 vreau sa-mi construiesc si eu un amplificator IPA 60,si doresc PCB-ul...plsss Link spre comentariu
margarit2001 Postat August 21, 2005 Partajează Postat August 21, 2005 schema+pcb Link spre comentariu
Vizitator Cristian08 Postat August 21, 2005 Partajează Postat August 21, 2005 pai vreau si eu schema + pcb-ul daca se poate pt amplificatorul IPA 60....va rog frumos Link spre comentariu
Vizitator Cristian08 Postat August 21, 2005 Partajează Postat August 21, 2005 multumesc mult margarit2001 Link spre comentariu
Sharky Postat August 21, 2005 Partajează Postat August 21, 2005 am si eu o problema cu un fel de ipa60am doua module care functioneaza...pe un cablaj facut la repezeala cu lac de unghii si un modul al carui cablaj l-am proiectat pe calc care imi oscileaza.Cablajul pe calc l-am facut cam inghesuit, unele rezistente stau in picioareProblema e la partea pozitiva a sinusului imi apare mai ingrosata, ca si cum ar fi tremurata imaginea in locul ala.Ce ar trebui sa verific? Sa incerc alt cablaj sau e de la vreo piesa?Diferenta e f putin perceptibila, dar ma tem sa nu ard ceva tweetere.(sunt cam ocupat, de aceea daca aveti vreo idee m-ati ajuta mult, sa nu fac cablaje ca prostu) Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6 Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 Am montat IPA 60 urile si :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nu merge nici unul . . . arde sigurantele instantaneu . . . .ce poa sa aiba ? Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6 Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 mentionez ca l-am alimentat la +/- 37v . . . .sa fie asta o problema ???? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 la 37V daca a fost dat biasul la maxim ori aproape de maxim s-au dus finalii instantaneu :cry: Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6 Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 deci . . . .potentiometrul de bias a fost dat la 1/2 din cursa.am masurat finalii si nu sunt in scurt . . . . cum aflu daca s-au dus sa stiu daca vin sa iau altii Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 ce sigurante ai pus ?da potentiometri la minim, pune toate piesel pe cablaj.Nu cumva sunt neizolati fata de radiator ? Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6 Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 sigurante de 2.5 A rapide pe fiecare ramura de alimentaretoate piesele nu am de ce sa le pun ca eu am deja sursa cu filtraj de 10.000 de micro. Nu am pus doar sigurantele, diodele si condensatorii de filtraj. Asta poate fii vreo problema ???Finalii sunt izolati si verificati sa nu atinga pe radiator.Potentiometrul la minim adica maxim in sens invers acelor de ceas . . .nu ?Daca tot nu merge o sa trec pe la tine sa mai iau un pumn de finali. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 chestie tare interesantaar fi trebuit sa mearga din prima Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6 Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 o sa il alimentez la tensiune mai mica +/- 14v sa vedem daca pleaca . . .daca nu schimbam finalii si mai incercam . . . noroc cu finalii astia la 2 lei bucata :twisted: :twisted: :twisted: Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6 Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 din cauza celor 2 ore de somn in 36 de ore am bagat invers firele in multimetru . . . .de aici toate probelmele mele .... ampurile alimentate invers . . .alimentat corect . . .amp plecat . . .reglat bias la 45 pt ca merg la tensiune putin mai mare . . .suna superconcluzie . . .nu lucrati obositi ca faceti prostii :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum