Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVD-RW cu probleme .

Vizitator RIV2007

Postări Recomandate

Vizitator RIV2007

Salut baieti, Va rog sa ma ajutati cu parerea voastra privind inlocuirea unui sistem de citire de la un DVD-RW LG GSA-4163B cu un sistem de citire de la un DVD-RW LG GSA- H55N.Ambele echipamente au cate o problema tehnica, primul nu mai citeste-scrie dvd, al 2-lea are tavita rupta, iar interesul meu este ca primul sa functioneza in totalitate.A incercat cineva vreo varinta similara ?Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• harman37arun

2

• Dr4g0n

1

Vizitator RIV2007

Dupa codul serial trecut pe capetele de citire de la cele 2 aparate mentionate in topic, ele nu cunt la fel, unul are codul 12, unul 21.In acest caz poate cineva sa ma ajute cu o schema electronica a DVD-RW GSA-4163B, mai ales la partea cu capul de citire ??Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Vizitator Andry

Un update de firmware ai incercat pentru GSA-4163B ?( sau rescrierea cu aceasi versiune ) Am intalnit de multe ori aceasta piedica, cauzata de software-ul acestor aparate,. Ori nu citeau, ori nu scriau DVDuri acele unitati optice. Dar se poate sa fie si o problema fizica, caz in care recomandarea mea este sa ii cauti o tavita inlocuitoare H55N-ului, iar pe cel cu problema de citire sa il folosesti la capacitatile actuale ( daca nu se rezolva problema prin update de firmware ).Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări