Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tweeter dinamic 20W 8ohm E124

mariobe

Postări Recomandate

inca ceva SAL,MNC,Beima,PROAUDIO,PROVEST,DEIBEISI,difuzoarele produse sub aceaste sigle sunt cam la fel,difera culoarea vopselei de pe carcase,inaltele au schimbate doar sasiele si partea frontala,magnetii si bobinele sunt la fel

SAL macar ofera parametri. Cu restul sunt de acord, in afara de Dibeisi, care sunt cele mai proaste dintre cele mai proaste. :rade:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mariobe

9

• ahegyes

6

• CBI

6

• Th3_uN1Qu3

2

Top autori în acest subiect

SAL macar ofera parametri. Cu restul sunt de acord, in afara de Dibeisi, care sunt cele mai proaste dintre cele mai proaste. :rade:

Si proiecte pe deasupra si un site care odata era si in engleza, acum e in alte limbi, dar pe dibuite gasesti ce cauti :rade: .
Link spre comentariu

Buna ziua ,Momentan nu avem pe stoc Tweeter dinamic 20W 8ohm E124 , avem in schimb E123,E125,E128 care sunt la fel dar difera numai ca design.O zi buna,Acum starea comenzii dumneavoastra este:In asteptareDaca aveti intrebari sau nelamuriri dati un reply la acest mail.:))))))) adica pe romaneste stai linistit toate sunt la fel de proaste difera doar culoarea si designul pt a amagi romanul sa de-a pe acelasi calitate diferite sume de baninah!acum ce sa fac?mesajul asta l-am primit dupa doua zile de la incheierea comenzii,si era sa uit; se pare ca doar comentariile bune raman acolo pt ca comentariul ala al meu hazliu a fost sters cu nerusinare

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Buna ziua ,Momentan nu avem pe stoc Tweeter dinamic 20W 8ohm E124 , avem in schimb E123,E125,E128 care sunt la fel dar difera numai ca design.O zi buna,Acum starea comenzii dumneavoastra este:In asteptareDaca aveti intrebari sau nelamuriri dati un reply la acest mail.:))))))) adica pe romaneste stai linistit toate sunt la fel de proaste difera doar culoarea si designul pt a amagi romanul sa de-a pe acelasi calitate diferite sume de baninah!acum ce sa fac?mesajul asta l-am primit dupa doua zile de la incheierea comenzii,si era sa uit; se pare ca doar comentariile bune raman acolo pt ca comentariul ala al meu hazliu a fost sters cu nerusinare

am avut dreptate cu ce am spus?difera culoarea vopselei,mastile din fata ,culoarea membranie,in rest sunt aceleasi difuzoare sub diferite marcimacar au fost sinceri ca sunt la felsfatul meu este sa stringi bani sa cumperi ceva de calitate bunade ce sa te grabesti?un sfat bun il poti primi de la userul CBI
Link spre comentariu

inca ceva Beima,(...),difuzoarele produse sub aceaste sigle sunt cam la fel,difera culoarea vopselei de pe carcase,inaltele au schimbate doar sasiele si partea frontala,magnetii si bobinele sunt la feldaca faci incinte cu aceste difuzoare poti obtine un sunet mediocru ,rezultate HI FI mai greusucces

Beyma? De ce?
daca ne referim la Beyma(spaniolii), cu Y nu I,da,asa e,nu pot fi bagate in aceesi oala .Poate sunt si ceva copii gen soni,panasoanic ...nu stiuBeyma este un brand mare,renumit,cu f multe repere si tehnologii moderne,care au divizie si pro,si home,si car.Poate ca produsele lor de casa sonic nu sunt la nivelul concurentei,dar nici pretul nu este .In schimb doar prin vizitarea site-ului si a catorva datasheeturi se vede ca nu vorbim de jucarii,desi poate multe sunt fabricate in tare orezului.Cele mai ieftine tw care se pot numi hi-fi nu stiu decat la monacor,hi-vi si tonsil,parca si visaton au unele In rest cam toate trec de 1 mil /buc.Deci daca nu esti dispus macar de ~60 lei pe buc,mai bine tragi o bauta ca o sa ai satisfactii mai mari :rade: http://www.partysound.ro/difuzoare-prof ... =1&sort=2ahttp://69.16.203.67/~tonsilr/Tweeters.htmvisaton ai unul acolo de unde ai vrut sa iei initial http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=3000Cat despre specificatiile si proiectele de la SAL(in special proiectele) , :ras: ,va doresc succes
Link spre comentariu

da,probabil ca mai exista si unele mai decente,dar atat timp cat nu se stie care,nu au o sursa constanta de acces si consistenta in timp,se merita efortul ?Nu toti au acces sau nu se pricep sa le incerce,deci tot mai bine e ceva concret si garantat intr-o anumita masura.Eu pesonal nu am gasit niste date concrete care cum si unde.Oricum,chiar si alea la pret mic mic mai ok,nu se pot ridica la nivelul unuia de firma,poate ca pacaleste urechea mai neantrenata,poate ca suna ok la banii lui,dar ca lucratura ,niciodataCei care vor ieftin trebuie sa-si puna si intrebarea :merita munca raporat la rezultatele finale sau mai bine iau ceva bun de la inceput In ciuda zvonurilor ca oricum sunt incepator si sunt bune pt a capata experienta,eu zic ca nu e adevarat.Nu poti sa inveti soferie pe trabant si apoi sa devii pilot de curse(urechea nu se formeaza pe trompete)

Link spre comentariu

Cei care vor ieftin trebuie sa-si puna si intrebarea :merita munca raporat la rezultatele finale sau mai bine iau ceva bun de la inceput In ciuda zvonurilor ca oricum sunt incepator si sunt bune pt a capata experienta,eu zic ca nu e adevarat.Nu poti sa inveti soferie pe trabant si apoi sa devii pilot de curse(urechea nu se formeaza pe trompete)

de fiecare data cand cineva imi cere parerea ii pun aceasta intrebare, dar oamenii sunt incapatanati si nu invata decat pe propria piele, crezand ca economisec la pretul difuzoarelor. daca observ ca nu am nici o sansa incercand sa ii duc pe calea cea buna, ii ajut asa cum pot in conditiile (difuzoarele) date. Nu poti obliga pe cineva sa cumpere Revelatoare :nas:E drept ca am exagerat un pic cu Revelatoarele dar nici macar vifa, sau peerlees, ori ceva seas low price nu vor sa cumpere. In perceptia generala un difuzor e doar un difuzor - indiferent de pret. Sa vezi ce am patin la un moment dat. Am facut o perechde de boxe cu difuri Usher. La momentul in care furniruiam si lacuiam incintele am avut un vizitator. I-au placut foarte tare incintele. M-a intrebat cam cat costa. I-am spus ca doar cutiile costa vreo 10mil plus difuzoarele, filtre, etc. care costa inca vreo 15mil. Sa vezi ce mi-a raspuns: Da.....lasa ca bag eu alte difuzoare in ele...... :nebunrau:
Link spre comentariu

eu va inteleg :odata ce ai prins gustul calitatii nu mai scapi de eldar eu chiar nu am pretentiile voastreascult muzica cateva ore pe zi la de la un calculator,nu dau petreceri si nici volumul nu-l tin sa sperii vecinii pentru ca am trecut de varsta aiaam vrut doar sa renunt la ideea de sistem de pe piata 2.1 sau 5.1 pentru ca pur si simplu nu am gasit unul sa-mi placaam decis sa-mi fac singur doua boxe(amplif am o vechitura)dar pt nevoile mele de om obisnuit cu pretentii (relativ)obisnuite nu sunt dispus sa investesc 2500 leips:cred totusi ca voi mai pune ceva deoparte si voi lua un tweeter mai de calitate

Link spre comentariu

Esti sigur ca repectivul putea aprecia calitativ boxele? sau doar ii placeau cum arata?

normal ca habar nu avea....i-a placut la nebunie furnirul si in rest....

ps:cred totusi ca voi mai pune ceva deoparte si voi lua un tweeter mai de calitate

ma bucur ca ai decis asa. Te-ai gandit deja la ceva???
Link spre comentariu

furnirul face de fapt calitatea. :nas:Esti sigur ca repectivul putea aprecia calitativ boxele? sau doar ii placeau cum arata?

pai tocmai asta a incercat sa spuna si el,pentru unii conteaza imagineaas fi optat pt cele Tonsil(preturi mici,pt pretentiile mele)numai ca era cineva pe aici care facea reclama negativa rau firmei asteia,cine le face?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări