Vizitator incepatoru(JB) Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 are cineva o schema sau stie un site unde pot gasi documentatie despre realizarea unui amplificator de semnal tv cu 2 cai(castigul sa fie bun)??(splitterele ''sucks'') fara alimentare la 220 sau12v. Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 nu inteleg, fara alimetare la 220 sau la 12 v , pai vrei fara alimentare deloc si sa si amplifice ? Link spre comentariu
Vizitator incepatoru(JB) Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 da, am vazut la magazin mai multe tipuri(rom, chinez...) si sunt si cu alimentare si fara ,pret 250-450mii. nu prea i-mi convine sa-l alimentez(trebuie sa shimb mai multe :cabluri, gauri .....). Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 nu ai cum sa amplifici un semnal fara sa alimentezi etajul de amplificareuita-te ce scrie mai exact in instructiuni , exista alimentate prin cablul tv dar asta nu inseamna ca sunt fara alimentare Link spre comentariu
mariand Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 :shock:Oare cu ce o functiona cu aer?Vezi sa nu fie tele-alimentate(chiar prin cablul Tv).Cele fara alimentare sunt splitere(sunt si unele mai destepte cu alimentare).DAR UN AMPLIFICATOR NU POATE FUNCTIONA FARA ALIMENTARE. :shock: :shock: :shock: Mi-ar place si mie sa-mi functioneze amplifurile de RF fara alimentare.Ozi buna in continuare. Link spre comentariu
Vizitator incepatoru(JB) Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 exact ,alimentarea se face prin cablu tv.(RCS),pentru asa ceva i-mi trebuie(sa tina loc de splitter dar si sa amplifice semnalul tv),greseala mea ,am omis sa specific unde il folosesc,scuze. Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 11, 2005 Partajează Postat Iulie 11, 2005 ceva de genul asta ai la alimentare.. dupa el poti pune un distribuitor rezistiv sau cumperi unul ca nu e mai mult de 2-3lei :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum