Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif semnal tv

Vizitator incepatoru(JB)

Postări Recomandate

Vizitator incepatoru(JB)

are cineva o schema sau stie un site unde pot gasi documentatie despre realizarea unui amplificator de semnal tv cu 2 cai(castigul sa fie bun)??(splitterele ''sucks'') fara alimentare la 220 sau12v.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

2

• niq_ro

1

• mariand

1

Top autori în acest subiect

Vizitator incepatoru(JB)

da, am vazut la magazin mai multe tipuri(rom, chinez...) si sunt si cu alimentare si fara ,pret 250-450mii. nu prea i-mi convine sa-l alimentez(trebuie sa shimb mai multe :cabluri, gauri .....).

Link spre comentariu

nu ai cum sa amplifici un semnal fara sa alimentezi etajul de amplificareuita-te ce scrie mai exact in instructiuni , exista alimentate prin cablul tv dar asta nu inseamna ca sunt fara alimentare

Link spre comentariu

:shock:Oare cu ce o functiona cu aer?Vezi sa nu fie tele-alimentate(chiar prin cablul Tv).Cele fara alimentare sunt splitere(sunt si unele mai destepte cu alimentare).DAR UN AMPLIFICATOR NU POATE FUNCTIONA FARA ALIMENTARE. :shock: :shock: :shock: Mi-ar place si mie sa-mi functioneze amplifurile de RF fara alimentare.Ozi buna in continuare.

Link spre comentariu
Vizitator incepatoru(JB)

exact ,alimentarea se face prin cablu tv.(RCS),pentru asa ceva i-mi trebuie(sa tina loc de splitter dar si sa amplifice semnalul tv),greseala mea ,am omis sa specific unde il folosesc,scuze.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări