Vizitator cristi-3 Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Vreau sa fac sursa din datasheetul atasat(sursa de 5A reglabila,tensiune si curent),as vrea sa schimb 317-le cu un lm338.cu ce trz de putere pot inlocui MJ-u? mai trebuie sa aduc si alte modificari asupra schemei?voi ce parere aveti? Link spre comentariu
nelu F Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 LM338 are capabilitatea de a furniza 5A fara tranzistor suplimentar.Pt. LM338 trebuie sa faci modificarile ca in documentul atasat. Link spre comentariu
Vizitator cristi-3 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 multumesc de raspuns!de ce valoare tre sa fie pot de reglaj al tensiunii?in cazul asta conform schemei date de dvs rezistorul de pe pinul IN al stab integrat dispare?tinand cont ca ati trasat un strap paralel cu el?! Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Aveti aici configuratia pentru LM 338 din foaia de catalog.[attachment=0]untitled.JPG[/attachment] Foaia de catalog completa o gasiti aici. http://www.datasheetcatalog.com/ Link spre comentariu
Vizitator cristi-3 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 am si eu datasheet-ul lui 338.eu sunt interesat de schema aceea cu 317 pentru ca are si reglajul curentului.astept sugestiile dvs! Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 are si reglajul curentului.astept sugestiile dvs!Cred ca aceasta ar putea fi configuratia, n-am experimentat-o.[attachment=0]untitled.JPG[/attachment] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum