Vizitator alexander Postat Iulie 9, 2005 Partajează Postat Iulie 9, 2005 tot eu, ala care va bate la cap ... acum vreau decat statie... am un cd-rom adaptat pt masina si l-am pus acum pe un rahat de cas pt audi din 1985 . nu este problema se aude bine pe niste carjuri domotec la 1 mil din mercur. acum vreau sa ramana cd-rom-ul si sa pun si io o statie pe un woofer de 200w de la kon si 2 medii si 2 inalte... acum io vazui la aia de la conexelectronic niste amplificatoare frumoase si cu specificatii bunicele... acum eu vreau un amplificator pe woofer si alt amplificator pe medii si inalte... si peste astea un corector... merge? Link spre comentariu
bolek Postat Iulie 11, 2005 Partajează Postat Iulie 11, 2005 tot eu, ala care va bate la cap ...nu este problema se aude bine pe niste carjuri domotec la 1 mil din mercur.merge?ce e din mercur??? :shock: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 11, 2005 Partajează Postat Iulie 11, 2005 tot eu, ala care va bate la cap ... acum vreau decat statie... am un cd-rom adaptat pt masina si l-am pus acum pe un rahat de cas pt audi din 1985 . nu este problema se aude bine pe niste carjuri domotec la 1 mil din mercur. acum vreau sa ramana cd-rom-ul si sa pun si io o statie pe un woofer de 200w de la kon si 2 medii si 2 inalte... acum io vazui la aia de la conexelectronic niste amplificatoare frumoase si cu specificatii bunicele... acum eu vreau un amplificator pe woofer si alt amplificator pe medii si inalte... si peste astea un corector... merge? Intai ar trebui sa inveti ca sa vorbesti Romaneste ca eu nu am inteles nimic din ce ai zis tu acolo. Link spre comentariu
Vizitator bunoara Postat August 16, 2005 Partajează Postat August 16, 2005 Cat esti dispus sa dai pe o statie 4x40 cu egalizator pe 7 octave, speciala pt auto, micuta, frumoasa? Link spre comentariu
luc Postat August 23, 2005 Partajează Postat August 23, 2005 iti dau2*200,2*100,si una de subwoofer 300w. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum