Vizitator aian Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 mitica du-te tu la linkurile alea! Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 iar e obraznic Mitica nu inteleg cum Vasile ii permite atatea spamm-uri acestui comunist. l.e: aaa cica Mitica asta are pile pe la STS si din motivul acesta toata lumea face "ciocul mic" daca le explici ca e un bot te trezesti cu injuraturi de mama Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Am ajuns cumva la bodega si nu stiu !? Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 * o bodega alternativa Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Da buna asta .Adevarul ca si eu mi-am luat-o cand m-am inscris pe forum Link spre comentariu
AlinEX Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 pui o tuica sau vodca redresoare si obti......... una(bodega) continua Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum