costyy86 Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Salut. Am un sitem audio Microlab de 105w, si cand ascult muzica sau ma uit la filme isi pierde din volum foarte mult,de exemplu volumul daca il dau pe la jumatate, isi pierde din sunet pana aproape nu se mai aude pentru cateva secunde pana pe la 2 minute cel mult, apoi iarasi isi revine, merge un timp bine dupa care iarasi pierde din sunet si tot asa, dar pe display nu se modifica nimic, oare de la ce sa provina? un condensator ceva? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
paul14 Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Verifica sa nu fie condensatori umflati sau din care sa fi curs. Daca are comanda digitala e posibil sa fie si de acolo, sa se joace cu semnalul.. Link spre comentariu
costyy86 Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Verifica sa nu fie condensatori umflati sau din care sa fi curs. Daca are comanda digitala e posibil sa fie si de acolo, sa se joace cu semnalul..Are comanda digitala, dar am sa verific condensatori Link spre comentariu
ROBEERT Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Subiectul il mut aici:viewforum.php?f=5 Link spre comentariu
costyy86 Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 Problema rezolvata.Au fost condensatori de filtrare de vina, am mai pus doi in paralel si merge foarte bine.Multumesc tuturor pentru ajutor.Se poate inchide. Link spre comentariu
paul14 Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Mai bine i-ai scoate de tot pe cei vechi si sa-i inlocuiesti cu altii de valoare putin mai mare. Link spre comentariu
costyy86 Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 Nu au loc de valoare mai mare, ca am vrut sa pun, pe cei vechi ia-m scos am pus alti, dar pe langa aia am mai pus 2 separat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum