Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HP15 W in disco

Palade Vlad

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

9

• adi_0106

5

• Palade Vlad

4

• ICEMAN

2

Vizitator TheOne

de ce nu mai bine 2 sateliti si 2 basi de 18inch ? winner sau HP ? e vorba de pret ? ca de sunat vor suna sigur mai bine decat 4 fullrange :?

Link spre comentariu

eu as recomanda exact varianta cu 2 basi si 2 sateliti, dar ma gandesc la bugetul lui.daca stau si ma gandesc, la ce-i trebuie basi daca pune manele :lol: , chiar crezi ca persoanele de pe ring vor face diferenta? :?

Link spre comentariu

La aceasta varianta m-am gandit si eu dar in primul rand conteaza bugetul si apoi nici eu nu cred ca vor face diferenta (nici macar intre "boxele" rusesti dinainte si astea care vor fi).Manelele nu merita asa ceva.

Link spre comentariu

dar se poate 2 incinte cu cate 2 HP-15W pt bas (bagi cate 400W pe fiecare incinta, eventual faci doar una pt inceput) si 4 sateliti cu cate un PHT408 si un HP-10W(T) si poti face doar o incinta de bas la inceput si 2 sateliti parerea mea :wink:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări