Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator audio

cristi_dolce_2009

Postări Recomandate

salut.am si eu o intrebare,am cumparat un amplificator audio 2x25w si am o problema cu el,la-m montat tot alimentat cu 5v,am pus si difuzoarele,knd ii dau drumul merge dar la volum maxim(kitul nu are buton volum) la alimentare are 3 intari 2 + - si una nu sti pt ce este.ce pot sa ii fac sa am volum la el? multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi_dolce_2009

9

• marianjoita

3

• ratza

2

• remus68

2

Top autori în acest subiect

butonul ala se numeste potentiometru. este posibil sa'i pui. in schema atasata legi firul care vine din placa de sunet in felul urmator, pentru un canal :la 1 vine firul + de pe placa de sunetla 3 pui firul de masa de la placa de sunetiar in amplificator duci firele 2 si 3sper ca ai inteles :nas:

Link spre comentariu

potentiometrul se monteaza la intrarea de semnal. la 1 vine firul de la sursa de semnal, 2 vin la intrarea de semnal a modulului, 3 vine la masa montajului. cum ai masa nu pot sa-ti spun pentru ca nu stiu daca integratul e cu alimentare dubla sau simpla. daca e cu alimentare simpla masa se leaga acolo unde vine si - sursei. cred ca amplificatorul tau se poate alimenta si la 12 v. cati pini are integratul?

Link spre comentariu

are 8 pe o parte 8 pe o parte,nu stiu sigur ce montaj este dar in el intra semnal audio din dvd si il alimentez direct la 2 fire,dar el merge la volum maxim,langa cele 2 intrari de curent mai are un fir care dak ii faci contact cu intrarea de curent - se opreste si knd nu mai face contact voluml revine la loc treptat

Link spre comentariu

Vezi s? nu-?i distrugi DVD playerul, nu mai face experimente cu scurtcircuite cu sîrme. Regret s? te dezam?gesc, dar montajul ?la nu cred c? scoate mai mult de juma' de watt. Ce scrie pe integrat?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări