cristi_dolce_2009 Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 salut.am si eu o intrebare,am cumparat un amplificator audio 2x25w si am o problema cu el,la-m montat tot alimentat cu 5v,am pus si difuzoarele,knd ii dau drumul merge dar la volum maxim(kitul nu are buton volum) la alimentare are 3 intari 2 + - si una nu sti pt ce este.ce pot sa ii fac sa am volum la el? multumesc anticipat. Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 ce modul ai cumparat si de unde? macar indica tipul integratului pe care il are modulul Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 alimentat cu 5v Kit-ul e alimentat cu ...5V ? De 2x25W ? Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 pe placa scrie(tci-aios)cel de la care la-m cumparat a zis ka se alimenteaza cu 4/5v Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 eu as vrea sa ii pun un buton pentru volum.este posibila aceasta treaba Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 butonul ala se numeste potentiometru. este posibil sa'i pui. in schema atasata legi firul care vine din placa de sunet in felul urmator, pentru un canal :la 1 vine firul + de pe placa de sunetla 3 pui firul de masa de la placa de sunetiar in amplificator duci firele 2 si 3sper ca ai inteles Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 vezi ca pe placuta este o piesa neagra, cu multe picioruse. ala este integratul de putere. vezi ce scrie pe el si spune-mi. Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 stiu kare este integratul.dar nu se poate citi doarece este un fel de radiador lipid deasupra Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 o sa incerc schema lui hip_hop,trb sa fac rost de potentiometru,va anunt dak am reusit sa fac cv. multumesc celor care mi-au raspuns. Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 schema lui hip_hop nu are sens.la mn se pune inscurt ,rog ka cnv sa imi explice .+de pe placa depinde care +de la iesire difuzor sau + de la intrare curent. Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 potentiometrul se monteaza la intrarea de semnal. la 1 vine firul de la sursa de semnal, 2 vin la intrarea de semnal a modulului, 3 vine la masa montajului. cum ai masa nu pot sa-ti spun pentru ca nu stiu daca integratul e cu alimentare dubla sau simpla. daca e cu alimentare simpla masa se leaga acolo unde vine si - sursei. cred ca amplificatorul tau se poate alimenta si la 12 v. cati pini are integratul? Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 are 8 pe o parte 8 pe o parte,nu stiu sigur ce montaj este dar in el intra semnal audio din dvd si il alimentez direct la 2 fire,dar el merge la volum maxim,langa cele 2 intrari de curent mai are un fir care dak ii faci contact cu intrarea de curent - se opreste si knd nu mai face contact voluml revine la loc treptat Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Vezi s? nu-?i distrugi DVD playerul, nu mai face experimente cu scurtcircuite cu sîrme. Regret s? te dezam?gesc, dar montajul ?la nu cred c? scoate mai mult de juma' de watt. Ce scrie pe integrat? Link spre comentariu
paul14 Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Cel mai probabil cred ca e un TEA2025B. Ai iesire pentru un difuzor sau 2? Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 are iesire pe 2 difu,nu pot sa vad ce scrie pe integrat pt ka are un radiator lipit deasupra Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum