Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scheme programatoare

Vizitator zoliman

Postări Recomandate

Vizitator zoliman

Salutare haideti sa postam aici schemele de programatoare de orice tip si orice fel cine are nevoie, ptr ca eu am nevoie de un programator pic, vreau sa programez un pic16f628a, programez in aplicatia MICROCHIP IDE, rog ajutor cu o schema

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Liviu M

3

• Rabulea Sergiu

1

• cosmin_h

1

Top autori în acest subiect

Vizitator zoliman

am gasit dar problema e ca unu zice ca a avut problema asta altu zice ca a avut problema aia si vreau un programator bun pe serial atata tot, as putea sa cumpar unul si as rezolva problema mult mai usor dar dece sa cumpar cand sunt in stare sa fac unul daca am o schema

Link spre comentariu
Vizitator fatal1gy

Salut,

Am si eu o intrebare aici: acest programator merge ok? http://members.aon.at/electronics/pic/p ... b_v1.0.pdf :nas:

Eu abia in urma cu o saptamana am inceput sa sap in ale microcontrolerelor si sunt destul de incepator plus ca am vazut ca alte scheme necesita un microcontroler deja programat de care nu stiu de unde pot face rost. As vrea sa ma documentez peste sesiune si dupa sa incep ceva concret.

Merci,

Dani.

Link spre comentariu
Vizitator fatal1gy

Daca ai fi fost mai aproape poate am fi putut coopera la el.Inca nu stiu dar pe ce tip de placa ar trebui facut? Placa de test cu gaurele sa ghicesc ca nu. (Stiu ca pun intrebari foarte rudimentare dar sunt la inceput).Ce soft ar trebui folosit pentru programare? Tot cel de la PICgm sau merg si altele la el. Alta nelamurire ar fi conectarea microcontroler-programator. Denumirile la pinii programatorului nu sunt ca si cei de pe microcontroller.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări