Vizitator zoliman Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Salutare haideti sa postam aici schemele de programatoare de orice tip si orice fel cine are nevoie, ptr ca eu am nevoie de un programator pic, vreau sa programez un pic16f628a, programez in aplicatia MICROCHIP IDE, rog ajutor cu o schema Link spre comentariu
Liviu M Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 In primele 4 topicuri trei sunt cu programatoare. Chiar n-ai gasit nimic in ele? Link spre comentariu
Vizitator zoliman Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 am gasit dar problema e ca unu zice ca a avut problema asta altu zice ca a avut problema aia si vreau un programator bun pe serial atata tot, as putea sa cumpar unul si as rezolva problema mult mai usor dar dece sa cumpar cand sunt in stare sa fac unul daca am o schema Link spre comentariu
cosmin_h Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 viewtopic.php?f=11&t=34136&st=0&sk=t&sd=a Sau daca nu ai chef sa citesti poti face cel din atasament care functineaza (testat de mine si de multi alti useri). Ce e in atasament nu imi apartine, ii apartine userului @ratza Bafta Link spre comentariu
Liviu M Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Portul serial e din ce in ce mai rar; la laptopuri a disparut de mult. Eu zic sa faci direct unul pe USB. Link spre comentariu
Vizitator zoliman Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 ok atunci dami unul si pe USB il fac si pe ala Link spre comentariu
Liviu M Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 viewtopic.php?f=11&t=36395 Daca te ai bine cu Goethe, incearca-le pe cele de la www.sprut.de (brenner8, de exemplu). Link spre comentariu
Vizitator zoliman Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 lasa balta nu cunosc huschtzungen fluschtzungen Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Incearca-l daca nu pe asta: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=205&t=46262 http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=205&t=47368 Link spre comentariu
Vizitator fatal1gy Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Salut, Am si eu o intrebare aici: acest programator merge ok? http://members.aon.at/electronics/pic/p ... b_v1.0.pdf Eu abia in urma cu o saptamana am inceput sa sap in ale microcontrolerelor si sunt destul de incepator plus ca am vazut ca alte scheme necesita un microcontroler deja programat de care nu stiu de unde pot face rost. As vrea sa ma documentez peste sesiune si dupa sa incep ceva concret. Merci, Dani. Link spre comentariu
Vizitator zoliman Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 eu ma apuc imediat dupa sesiune si il fac si eu Link spre comentariu
Vizitator fatal1gy Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Daca ai fi fost mai aproape poate am fi putut coopera la el.Inca nu stiu dar pe ce tip de placa ar trebui facut? Placa de test cu gaurele sa ghicesc ca nu. (Stiu ca pun intrebari foarte rudimentare dar sunt la inceput).Ce soft ar trebui folosit pentru programare? Tot cel de la PICgm sau merg si altele la el. Alta nelamurire ar fi conectarea microcontroler-programator. Denumirile la pinii programatorului nu sunt ca si cei de pe microcontroller. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum