srdjan Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 da...a fost singurul capitol din datasheet care l-am citit cap coada inainte sa ma apuc si sa revin la tabele pentru a intelege bine fiecare etapa. eu o sa ma opresc aici cu evoluta proiectului pentru ca isi indeplineste satisfacator scopul. cat despre problema cu LCD-ul se va elucida cand o sa am suficient timp si nevoie. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Mai 13, 2010 Autor Partajează Postat Mai 13, 2010 dupa ce m-am stresat cateva seri am ajuns la disperare cu afisajul. m-am enervat si am zis sa incerc softul din link-ul dat de "vasile eugen". si bine am facut. merge ceas :)am adaptat traseele la circuitul din link. foarte probabil librariile folosite de mine aveau scapari ori legate de BUSY FLAG ori de timming. daca o sa am timp de hardcode sau sa "adaptez" substratul la nevoi sau nevoile la substrat o voi face. important e ca am ceva functional desi usor limitat (lipsa calendar) si insuficient personalizat. important e ca am invatat I2C (TWI) fara mult stress. multumiri si la mai mare ca display ai folosit cele cu leduri ? Link spre comentariu
srdjan Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 nu... initial am vrut cu alea dar ulterior am eliberat un ks0066 compatibil 100% cu HD44870 Link spre comentariu
vasile eugen Postat Mai 13, 2010 Autor Partajează Postat Mai 13, 2010 afisarea pe ce ai facut-o , cu display lcd sau cu leduri? Link spre comentariu
srdjan Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 LCD! cred ca e a treia oara cand mentionez. in prima varianta am folosit 7 segmente pana am prins spilu la I2C (era si attiny2313). dupa aia mi-am dat seama ca am disponibil LCD si am schimbat afisarea si chiar si microcontrollerul trecand la atmega8pe attiny2313 am folosid o librarie luata de pe net pentru implementare i2c software. pe atmega am folosit suportul TWI Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum