amp Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 adica cum cer la magazin?sa nu-mi spuneti varnis termocontractant, ca mi-se limba plimba in gura multumesc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 corect este varnis termo - contractibil ... , fie ca va place , fie ca nu va place...!rau am ajuns ca oameni daca ne este lene sa si vorbim...!in caz ca va vine asa de greu sa ii trintiti vinzatoarei 3 cuvinte , scrieti pe o foicica si dati- i sa citeasca... Link spre comentariu
amp Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 corect este varnis termo - contractibil ... , fie ca va place , fie ca nu va place...!eu glumeam cu limba am scris asa doar sa vad daca sunt pe aproape. Din pacate dumneavoastra ati crezut ca mi-ar fi lene sa vorbesc, doar pentru ca am facut o mica gluma (imi cer scuze celorlalti utilizatori ai forumului daca nu este considerata gluma) vroiam doar sa stiu pronuntia corecta. Nu era nevoie sa fiti asa de caustic. multumesc :bananaparty: Link spre comentariu
danb1974 Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Daca zici tub d-ala care se stringe la caldura cred ca te intelege si tanti care e de servici la magazin Mie mi-a mers de fiecare data Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 tub termocontractibilvarnsi ii spun tubului siliconic elastic, dar e corect si varnis termocontractabil Link spre comentariu
danzup Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 varnis termostrictiv e un termen foarte corect ! Link spre comentariu
amp Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Salut!L-am gasit sub denumirea de varnis termocontractabil (nu stiu cum de nu l-am vazut pana acum). Nu am fire prin toata casa sa acopar cu cat varnis am luat .Multumesc pentru amabilitate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum