chorchy Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 cu pa800k a mai lucrat lumea.am de ales intre pa800 si fountek fw168(Comments: Beautiful looking aluminum cone and cast frame with phase plug from the maker of popular ribbon tweeters. Good harmonic distortion thanks to a copper sleeve on the pole piece. Workable response curve with mild shelf at 1.8kHz and a typical metal cone breakup that will need to be resolved in the crossover. Favors a 2kHz or lower LR4 crossover, but will sound acceptable crossed higher. Tested November 2008)Bl Product 8.2Tm Max Linear Excursion 4.6mm +/- Voice Coil Voice Coil Diameter 36mm Voice Coil Height 15mm Voice Coil Former Black aluminum Voice Coil Wire copper round Number of Layers 2 DC Resistance 7.2 Ohms T/S Parameter Cms 0.821mm/N Sd 119cm^2 Vas 16.5L Mmd 13.955gm Mms 14.7gm Qms 3.246 Qes 0.452 Qts 0.397 Fs 48Hzar putea avea fountekul mai putine distorsiuni?asta ma intereseaza cel mai mult. Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 ar putea avea fountekul mai putine distorsiuni?asta ma intereseaza cel mai mult. Nu cum suna? de ce esti constrans sa alegi intre astea 2? ai mai ascultat sau facut filtru vreodata pt o membrana metalica? ce intelegi prin 'mai putine distorsiuni'? de care Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 din parametrii aia iti lipseste FS. Link spre comentariu
chorchy Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 nu am ascultat si nici nu am facut filtre pentru o membrana metalica.ma gandeam ca ar putea fi taiat sub 2,5KHz. un grafic cu raspunsul lui. http://www.zaphaudio.com/6.5test/compare.html nu stiu ce difuzor sa aleg pentru o incinta pe doua cai in limita unui buget de 200 lei.ma invart de mult timp si cam stau pe loc.pe site il recomanda ca avand distorsiuni armonice putine.coboara mai bine ca pa800 dar sensibilitatea e mica. distoriunile si raspunsul in joase m-au facut sa ma gandesc la el.conul metalic l-ar putea face sa sune pitigait chiar daca e taiat jos? Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 eu am facut ceva filtre ,chiar si repordus,pt difuri metalice mult mai scumpe si toate au un sunet subtirel,si o medie nenaturala,ca un fel de tipatura asa,ringing...cu notch-uri bine puse la punct...yac.Suna mai curat ,sau cel putin lasa impresia,decat cu ce suntem obisnuiti,dar eu zic NUPA800 nu are,dar sta slab la bas si trebuie si el taiat f jos ca se simte 'plasticu'.In aceeasi bani iti recomand DE DEPARTE,ceva Ciare,de ex hw161N cu un tw in genul ht262,263 sau chiar 264 dc ai bani.Sunt sigur ca vor suna fantastic cu un filtru bine pus la punct.Sunt si peste Tonsil,si la sunet si la lucratura,desi sunt niste modele medii din gama,avand si varfuri ,in cu totul alta ligaSe gasesc in tara la prima mana de la importator si cu ceva reducere fata de pretul de catalog dc stii cu cine sa vorbestiAcuma sa nu te astepti sa tune casa ca bookshlefu ramane tot bookshelf... Link spre comentariu
chorchy Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 unde gasesc ciare hw161n? Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 mai analizeaza situatia si daca te hotarasti la el /ele iti zic exact pt ca este mai mult de vorbit si asteptat pana vin Firma este http://www.kvsaudio.ro/ ,trebuie sa iei legatura cu ei,si sa insisti.Au sediul social aici in oras,dac nu te descurci te ajut.Am cumparat si eu si stiu cum sa procedez acum.Trebuie sa fii calm si rabdator Link spre comentariu
chorchy Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 curios.pa800k se pare ca are doua seturi de parametri.cei cu fs 28 Hz Vas 100 Qts 0.19.si altii cu fs 67,vas 21 si qts 0.42(direct de la p-audio thailand).care sunt adevarati:))? Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 te rog posteaza catalogul cu parametrii care au fs de 67. Link spre comentariu
chorchy Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 am fost curios sa caut wooferul pe site si nu era.asa ca le-am scris celor de la paudio si mi-au dat specsheet:|o fi alt model?nu pricep.conul cica ar fi de kevlar,putere 150,Bl un pic mai mic...graficul este cam la fel ca cel din documentul pe care il are toata lumea cu Pa800,numai ca nu este "turtit' si ies mai bine in evidenta varfurile Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 specificatiile astea par mai reale ,chiar si break-up-ul wooferului se potriveste cu ce mi-a iesit mai demult intr-un alt topic(bineinteles fara gaurica aia de la influenta camerei) nu mai zic ca sunt sanse sa fi circulat, ca si la PCT,mai multe variante(chiar scrie si jos Rev. A),pt ca cineva chiar se vaita ca a masurat fs-ul la ~60hz la 2 modele mai vechi pt ca suna naspa Link spre comentariu
chorchy Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 oricum,simularile sunt cam la fel...nu era totusi dubios ca wooferul sa aibe qms 33?? Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Chestia e ca exista doua loturi.Am luat si eu niste trancote cu PA800 SH care masurate au parametrii f apropiati de ce ai tu acolo!Celelalte cumparate din magazin au ceilalti parametrii.Nu are rost sa spun ca a doua pereche are mult mai mult bas, desi sta in incinte de 20L, nu 30L ca si cealalta.De cea cu fs la 70 te rogi sa scoata bas sub 60Hz si ce scoate acolo e o aiureala.Alta chestie e ca inductanta e de 0.85mH, nu de 0.35mH cum se lauda in catalog. 0.35mH are pe la 10khz, nu la 1khz.Poate apuc sa le masor pe amandoua, vedem ce iese, dar la lotul cu fs 30hz (cu asta m-am jucat mai mult) varful acela nu e asa pregnant, si masurat si urechiometric.Nu te lua ca simularile sunt la fel, ca unul te rupe la 50Hz si celalalt scoate doar niste partaieli chiar daca are incinta cu 50L mai mare !!! Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Se pare c? sînt de fapt dou? difuzoare diferite: PA-800 ?i PA-800K. Primul are Fs la 28Hz, al doilea la 67. Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 nu ,nu sunttoate au fost luate din tara ,de la importator,nu a luat nimeni din thailanda sau alte zone.Pe toate scrie 800K,ca sunt de acum 3 ani ca recentela fel cum si pct300 a suferit modificari probabil asa si astaDifera loturile ,dar cum nimeni nu s-a deranjat sa mai verifice,probabil thailandezii au mai schimbat dar nu au anuntat,fiind oem oricumprobabil si eu am prins cateva bucati din varianta a doua,cand le-am facut dupa proiectele de pe forumuri fara sa verific nimic...Asta e... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum