Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

selenium 15-PW4

sergiu mihoc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sergiu mihoc

4

• CBI

3

• papyreloaded

2

• geordy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mai deschizi multe topicuri? :aplauze Nu bun nici ala de subwoofer

inca vreo doua si gata...glumeam,am vrut sa vad ce parere au altii despre acest difuzor, vroiam sa-mi cumpar un hp 15w si am citit undeva cai mai bun asta si ma pus pe ganduri :rade:asta ce inseamna ca e mai bun decat hp 15w nu?
Link spre comentariu

mai bun la ce?

acest difuzor ar fi inlocuitorul lui P-audio HP-15W dar cu performante NET SUPERIOARE

Are 250W RMS/500W program, 98 dB/1W sensibilitate, SI UN RASPUNS BUN SI IN PARTEA DE BASS SI IN CEA DE MEDII.

inseamna ca scoate mai mult bass ca hp 15w (cred)

Link spre comentariu

vrei sa faci boxe buget fulrange de sonorizari ?poate o scoate mai mult bas,dar ce fel de bas nu esti curios,bas poate sa insemne multe

nu,vreau sa-mi fac doar una.pai nu stiu ce bass, zimi tu daca stii, si mai zimi care e mai bun din hp 15 w si 15-PW4 ca eu nu reusesc sa aleg unu din ele.
Link spre comentariu

ia selenimu sa scapam toti de discutiile astea ,daca vanzatoru zice ca e net superior lu hp15,or fi ceva diferente infime.Performantele alea NET SUPERIOARE suna ca o reclama la iaurt,sigur te alearga prin casa...dar nu sunt bune la subwofer de casa,sunt midwofere de sonorizare buget(adica entry level,fara pretentii mari).Daca intelegi bine,daca nu,iar bine,dar nu mai deschide topicuri despre hashpe ca sunt pline forumurile deja

Link spre comentariu

Nu se poate subwoofer care va fi folosit si la chefuri de banii aia :nebun: Depinde ce pretentii ai totusi....unii folosesc la chefuri si genius de 500w pmpo 10w rms si le convine.Hi-vi M8A coboara bine in frecventa in cutie mica, ca un pont

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări