sergiu mihoc Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... N%26um%3D1 ce ziceti e mai bun decat hp 15w? Link spre comentariu
geordy Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Uita-te la parametri... par destul de asemanatori unul cu altu. Link spre comentariu
papyreloaded Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Mai deschizi multe topicuri? Nu bun nici ala de subwoofer"acest difuzor ar fi inlocuitorul lui P-audio HP-15W dar cu performante NET SUPERIOARE " Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Mai deschizi multe topicuri? Nu bun nici ala de subwooferinca vreo doua si gata...glumeam,am vrut sa vad ce parere au altii despre acest difuzor, vroiam sa-mi cumpar un hp 15w si am citit undeva cai mai bun asta si ma pus pe ganduri :rade:asta ce inseamna ca e mai bun decat hp 15w nu? Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 mai bun la ce? acest difuzor ar fi inlocuitorul lui P-audio HP-15W dar cu performante NET SUPERIOARE Are 250W RMS/500W program, 98 dB/1W sensibilitate, SI UN RASPUNS BUN SI IN PARTEA DE BASS SI IN CEA DE MEDII. inseamna ca scoate mai mult bass ca hp 15w (cred) Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 vrei sa faci boxe buget fulrange de sonorizari ?poate o scoate mai mult bas,dar ce fel de bas nu esti curios,bas poate sa insemne multe Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 vrei sa faci boxe buget fulrange de sonorizari ?poate o scoate mai mult bas,dar ce fel de bas nu esti curios,bas poate sa insemne multenu,vreau sa-mi fac doar una.pai nu stiu ce bass, zimi tu daca stii, si mai zimi care e mai bun din hp 15 w si 15-PW4 ca eu nu reusesc sa aleg unu din ele. Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 ia selenimu sa scapam toti de discutiile astea ,daca vanzatoru zice ca e net superior lu hp15,or fi ceva diferente infime.Performantele alea NET SUPERIOARE suna ca o reclama la iaurt,sigur te alearga prin casa...dar nu sunt bune la subwofer de casa,sunt midwofere de sonorizare buget(adica entry level,fara pretentii mari).Daca intelegi bine,daca nu,iar bine,dar nu mai deschide topicuri despre hashpe ca sunt pline forumurile deja Link spre comentariu
papyreloaded Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Nu se poate subwoofer care va fi folosit si la chefuri de banii aia Depinde ce pretentii ai totusi....unii folosesc la chefuri si genius de 500w pmpo 10w rms si le convine.Hi-vi M8A coboara bine in frecventa in cutie mica, ca un pont Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum