djDexterboy Postat Iulie 8, 2005 Partajează Postat Iulie 8, 2005 Am probleme cu un STK 4182 dintr-o combin. Scoate curent continuu si am incercat sa schimb STK si a mers doar un minut si dupa aceea iar scotea curent continuu. Am masurat toate piesele de pe amplf si sunt bune, sau asa cred.Combina este un HITACHI model HRD-MD16 :cry: Aiutame :cry: pls.0 Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iulie 8, 2005 Partajează Postat Iulie 8, 2005 Poate ai uitat sa pui condensator la iesirea pe difuzor sau condensatorul este in scurt. Verifica semnalul la intrarea amplifului si tensiunea de alimentare sa nu depaseasca valoarea admisibila. Ne dai prea putine detalii ca sa iti gasim o solutie.Poate ne pui si o schema exacta din aparat nu cea a datashhetului. Face acelasi lucru pe ambele canale?... Link spre comentariu
alint Postat Iulie 8, 2005 Partajează Postat Iulie 8, 2005 daca STK ul nou este o facatura chinezeasca, atunci a mers mult un minut. Link spre comentariu
djDexterboy Postat Iulie 11, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2005 Alimentarile sunt bune, o sa pun o schema. mersi.da, face la fel la ambele canale Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum