Jules00 Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Nu aruncati cu pietre in mine daca nu am postat unde trebuie! Am o problema cu un difuzor mai vechi (nu retin marca sau modelul - sunt la lucru) la care s-a dezlipit spider-ul. El s-a dezlipit la contactul cu carcasa difuzorului. Membrana de carton este intacta. O pot lipi direct fara a desface membrana? Si alta intrebare: cu ce as putea-o lipi? Mersi. Salut. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 adeziv bicomponent epoxy... il gasesti in magazine specializate in comertul cu materiale de constructii, etc., intr-un ambalaj care contine 2 seringi... componentele se amesteca in raport 1:1 si se usuca transparent... Link spre comentariu
Jules00 Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Si pot aplica cu grija pe spider fara sa desfac membrana? Link spre comentariu
junior Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 De preferat ar fi sa desfaci capacelul difuzorului , montezi distantire intre dornula ala si bobina difuzorului a.i. sa fie perfect centrat si a abia apoi lipesti cu prenandez spiderul ( in timp ce membrana bate usor in afara ) . Prenandezul este de preferat sa fie mai vascos , de consistenta mierii . Link spre comentariu
Jules00 Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Am rezolvat folosind adeziv bicomponent epoxy. De retinut totusi treaba cu capacelul...next time Oricum, persoanei careia i l-am 'carpit' (ca nu ma pot lauda) i-am zis ca o perioada de timp sa-l lase mai moale sa se mai uzeze spiderul (difuzorul fusese nou, nefolosit de n-spe ani motiv pt. care cred ca s-a dezlipit spiderul atat de usor) Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Eu de obicei lipesc cu prenadez, pt ca e mult mai usor de dezlipit daca ai gresit... Iar in conditiile normale de functionare ale unui difuzor prenadezul nu se dezlipeste singur. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum