Palade Vlad Postat Iulie 8, 2005 Partajează Postat Iulie 8, 2005 Am trecut vara trecuta prin Bistrita si am fost la un club de acolo: Metropolis. As vrea sa stiu si eu cam ce putere au acolo si ce incinte casunetul era foarte bun. Era un bas.... Asta e tot ce vreau sa stiu. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 9, 2005 Partajează Postat Iulie 9, 2005 Discoteca metropolis are aparatura integral Outline 8) pe ringul mic au: sateliti: 6x Spectra II 5040 750W rms 2x12" +drv 1"basi (nu sunt subwoofere): 4 x stackbass 700W/bucata - hibrid bandpass/horn 2x15"Pe ringul mare:sateliti: 8x Integra A - 12" + Drv 1" 400W RMS/bucatasubbasi: 4x Topsub Plus 2x18" 1400W RMSCa amplificare din cate imi aduc aminte au cam 15 Kw , dar nu au folosit niciodata instalatia la putere mai mare de 30-40%, pentru ca au probleme cu antifonarea.La teste s-a desprins tavanul fals din discoteca :twisted: Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by Postat Iulie 9, 2005 Partajează Postat Iulie 9, 2005 Nexus are dreptate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum