Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

#copiere transformnator#

Vizitator pepe

Postări Recomandate

salutari tuturor!!! mi se spune pepe, de ceva vreme ma pasioneaza electronica si-mi provoaca insomnii, am multa ambitie si prea putin habar deaceea indraznesc sa va cer voua celor care stiti deja, un sfat o idee; mai nou ma framanta un transformator facut la mana, as mai vrea unul la fel, cum procedez??? m-am gandit sa-l desfac numarand spirele, masurind lungimea si grosimea litei sa folosesc acelas tip de ferita si de ce altceva ar trebui sa mai tin cont ca sa nu dau gres???astept sfaturi si idei de la voi, multumiri anticipate!!!!!si as mai avea o mica intrebare: daca intre TIP142 si TIP142T mai este vreo diferenta alta inafara de pret? TIP142T m-au costat dublu, deci ma astept la calitate cand o sa-i pun in functiune, de tip142 am ars cativa probabil nu erau de calitate erau din maroc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• srdjan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

depinde de ce anume vrei sa-l copiezi... daca vrei sa faci o chestie simetrica iti recomand sa pleci da la parametrii de iesire ai trafurilor dorite si de la 0 sa le construiesti pe amandoua in paralel (identice)daca vor lucra individual cele 2 traf-uri poti sa faci cum crezi tu ca e mai bine dar cred ca-ti faci de lucru degeaba sa-l desfaci numa ca sa vezi ce are in el si cum e facut. mai bine vezi ce stie sa faca dupa care incearca sa obtii acelasi rezultat cu ce ai la dispozitie (acasa/magazine)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări