Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vermona 300h

Vizitator Mosneagu

Postări Recomandate

Vizitator Mosneagu

Am deschis acest topic pentru a afla ceva detalii despre amplificatorulVERMONA regent 300hL-am primit astazi de la o cunostiinta, inpreuna cu o boxa cu 2 difuzoare, dar asta nu conteazaMa intereseaza si pe mine, puterea care o scoate, daca este stereo, si daca e fiabila, Stiu ca e un model vechi, de aceea maine o sa il bag in priza sa vad ce poate, dar sunt oarecum confuz.Am inteles ca ar fi un amplificator pentru instrumente muzicale, dar nu are aceeasi fidelitate ca un amplificator "normal"Astept cu nerabdare raspunsurile voastre

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Amplificator mono de 30W, pentru instrumente muzicale (chitara, clape). Fabricata inainte de 1980. Ca toate amplificatoarele Vermona, sta foarte prost la capitolul etaj de alimentare : putere insuficienta si mult brum. Etajele de semnal mic au un zgomot foarte mare (intrarile au doua nivele - 4/40mV in functie de conexiunile la mufa DIN; mai exista o mufa, care intra direct in etajul de atac al finalului, fara reglaj de ton,cu sensibilitatea de aproximativ 200mV). Corectia de ton a fost mai potrivita pentru clape, decit pentru chitara. Boxele au o constructie care lasa de dorit, executate din PAL, dar cu rigidizari insuficiente (citeva coltare in interior, mai mult de forma). Au fost echipate cu doua difuzoare L3401 de 12W/6 ohm - mai rar cu L3402 de 15W/8 ohm.Nu se aude satisfacator pentru redarea de semnal audio de la CD, mag, etc, deoarece corectia de ton are frecventele de reglaj in alt domeniu util. Cu toate ca a avut doua intrari, niciodata nu se puteau utiliza simultan, pentru doua chitari, de exemplu, deoarece nu era bine adaptata impedanta de iesire a etajelor de intrare cu etajul de amestec. Din cauza etajului de alimentare, la frecvente joase, etajul final intra foarte repede in clipping.

Link spre comentariu
Vizitator Mosneagu

Am inteles, acum de dimineata l-am probat si am o parere foarte proasta despre amplificatorMultumesc pentru informatii, o sa revin cu alte postari dupa scoala...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări